Căștile Borsalino în exclusivitate în România

Linia de căşti couture Borsalino, creată în colaborare cu Newmax, va fi disponibilă acum şi în România în cadrul magazinului Motoplus Paneuro.

Motoplus Paneuro lansează în exclusivitate în România colecţia de căşti Borsalino pentru motociclişti. În crearea propriei linii de căşti de protecţie, Borsalino a  colaborat cu celebrul producător de căşti pentru motociclişti, Newmax. Colaborarea dinte cele două branduri, recunoscute pentru produsele lor premium, a dus la apariţia unui nou tip de accessoriu: o cască de protecţie pentru motociclişti care îmbină rafinamentul pălăriilor Borsalino cu siguranţa şi inovaţia căştilor Newmax. Astfel, Borsalino transformă casca de protecţie pentru motociclişti dintr-o utilitate într-un accesoriu statement. Linia cuprinde patru modele: Panama, Tweed, Snow şi Summer.

Modelul Borsalino Panama prezintă elemente inspirate din celebrele pălării Panama purtate de Humphrey Bogart în anii ’40 şi sunt perfecte pentru cei care nu vor să renunţe la eleganţă nici măcar atunci când sunt pe motocicletă. Asemenea modelului de pălărie original, casca prezintă inserţii de „paja toquilla”  combinate cu piele ecologică finisată manual de către producătorul de şei, Piedmontese.

Borsalino Crocodrile reprezintă interpretarea contemporană a pălăriei Panama şi o versiune mai îndrăzneaţă a căştilor pentru motociclişti Panama. Spre deosebire de varianta mai clasică, inserţiile de „paja toquilla” sunt combinate cu piele ecologică de crocodil.

Pentru adepţii unui look retro, Borsalino propune modelul Tweed ce aminteşte de primii dandy britanici. Înainte să fie aplicat pe cască, tweed-ul este tratat, iar cusăturile sunt finisate manual pe inserţii de piele ecologică.

Borsalino Summer este mai mult decât o simplă cască, este un element de couture pentru motocicliştii care vor să se facă remarcaţi în această vară. Detaliile exterioare şi cureaua de fixare sunt evidenţiate de materialul interior în aceleaşi tonuri de culoare. Modelul Summer este accesoriul ideal pentru o plimbare cu Vespa într-o după-amiază de vară ruptă parcă din filmul „La Dolce Vita”.

Colecţia de căşti Borsalino va fi disponibilă în magazinul Motoplus Paneuro, iar preţurile variază între 230 şi 270 de euro. Cu o vechime de peste 100 de ani, Borsalino a reprezentat un reper al stilului şi eleganţei  în ceea priveşte pălăriile, devenind un brand cunoscut în special pentru modelele fedora.  De-a lungul timpului şi-a extins linia de produse, dar nu a făcut niciodată rabat de la calitatea materialelor şi execuţia exemplară care făcut din pălăriile Borsalino un standard al eleganţei.

Adaugati comentariu