Castrol și Bosch au extins acordul de cooperare la atelierele auto din România

Castrol si Bosch in Romania autoexpert.ro

Atelierele auto și clienții acestora vor beneficia de o cooperare strânsă între două dintre cele mai mari mărci de piese auto aftermarket. Castrol și Bosch au extins acordul de cooperare pentru încă 3 ani.

Pe baza acordului lor global, Castrol România și Bosch Car Service își extind cooperarea de succes la atelierele auto din România. În cadrul acordului de cooperare, fiecare companie va recomanda produsele și serviciile celeilalte companii în rețeaua sa de ateliere auto aftermarket. Lubrifianții primeia vor fi recomandați și vânduți în rețeaua de ateliere Bosch Car Service, iar piesele și sistemele de diagnosticare ale cele de-a doua vor fi recomandate și vândute în rețeaua de ateliere Castrol.

 

„De la lansarea parteneriatului nostru european inițial, în 2013, cooperarea dintre Castrol și Bosch s-a dovedit a fi un mare succes. Aceasta a determinat o creștere a afacerilor pentru ambele părți, dar a adus și beneficii utilizatorilor finali, oferind un acces facil la produsele și serviciile Bosch și Castrol”, afirmă Marian Dragan, Sales Manager Balkans & Head of Country Romania „Aducem acum această cooperare avantajoasă pentru ambele părți în România, unde le va oferi șoferilor mai mult confort, stimulând în același timp o creștere profitabilă a vânzărilor pentru partenerii noștri de atelier.”

 

Castrol si Bosch in Romania autoexpert.ro

Castrol și Bosch: beneficii mai mari pentru clienți

Șoferii care își încredințează autovehiculele atelierelor fiecărei companii vor beneficia de activități comune de marketing, inclusiv campanii promoționale, activități digitale, cursuri de formare, precum și soluții de finanțare și eficiență. Ambele companii vor oferi recomandări de stoc în rețeaua celeilalte părți, iar Castrol va deveni partenerul global preferat pentru programul de loialitate Bosch eXtra.

 

Potrivit Dl. Mircea Bela, Director Vanzari Divizie Automotive Aftermarket. „Acest acord de cooperare reunește două dintre cele mai puternice mărci de pe piața auto aftermarket. Combinația creează oportunități suplimentare pentru ca partenerii noștri din ateliere să genereze o creștere profitabilă prin posibilitatea de a le oferi clienților lor cei mai buni lubrifianți, piese de schimb și servicii tehnice de excelență”. De asemenea, abordarea comună în ceea ce privește cursurile de formare, asistența și campaniile de marketing va ajuta atelierele să atragă și să păstreze mai mulți clienți”

 

Adaugati comentariu