Cât costă hyper-telefonul McLaren?

OnePlus 7T McLaren Edition (5)

Design de top și performanțe uluitoare. Sunt caracteristici pe care McLaren le trece în contul celei mai noi creații de-ale sale. Dacă ați crezut că este vorba despre o mașină, v-ați înșelat.

McLaren prezintă hyper-telefonul inteligent care costă peste 900 de euro. Constructorul auto a lucrat cu experții în tehnologie de la OnePlus. Noul OnePlus 7T McLaren Edition are un look inspirat de mașinile ultra-performante.

Cu inserții papaya orange, telefonul este un omagiu adus mașinilor de Formula 1 de la McLaren. Alcantara și alte materiale premium plăcute la atingere, au fost folosite pentru carcasa terminalului.

OnePlus 7T integrează și teme și animații inspirate de mașinile de curse ale brand-ului.

Este cel de-al doilea produs al colaborării dintre constructorului englez și OnePlus. Anul trecut, cele două companii au lansat OnePlus 6T McLaren Edition, iar lock screen-ul redă instrumentarul de bord al unui hypercar produs de casa britanică.

Smartphone-ul vine cu procesor… CITEȘTE CONTINUAREA PE MISSAUTO.RO >>> 

 

Citește și:

Test drive McLaren 720S

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top