CÂT COSTĂ Dacia Duster cu transmisie automata EDC

Prima Dacia Duster cu cutie automata EDC poate fi comandată începând de astăzi și de clienții din România, alături de o nouă serie limitată, Explorer.

Cutia EDC folosită de Dacia este una de ultimă generație, cu dublu ambreiaj, folosită deja cu succes și de modelele Renault. Una dintre cele mai moderne tipuri de transmisie din lume, cutia EDC vine în versiuni cu șase și șapte trepte plus marșarier. Dacia Duster va primi varianta cu șase trepte, disponibilă exclusiv în compania dieselului 1.5 dCi de 109 CP cu tracțiune față și sistem start&stop.

Dacia Duster EDCÎn ceea ce privește costurile asociate noii Dacia Duster cu cutie automată, noua versiune Laureate 4×2 EDC 1.5 dCI 109 CP este disponibilă la un preț de 16 550 Euro, cu numai 1300 Euro mai mult decât modelul Laureate corespunzător echipat cu cutie de viteze manuală. Versiunea Duster 4×2 Explorer echipată cu transmisia EDC poate fi comandată la un preț de 17 700 Euro (TVA inclus).

Intitulată „Explorer”, noua serie limitată este disponibilă pe modelele Sandero, Logan MCV, Dokker, Lodgy și, bineînțeles, Duster. Aceasta se remarcă prin jantele cu design specific de 16 inch, cele două nuanțe exterioare noi (Gris Islande și Orange Ocre – n.r. doar pentru Sandero) și elementele de decor speciale, conturul in culoarea cuprului al consolei centrale și al aeratoarelor, dar și tapițeria specifică și noile covorașe din material textil. Standard se oferă sistem de navigație Media Nav cu touchscreen de 7 inch.

Preturile noilor versiuni variază între 11 200 Euro (TVA inclus) pentru modelul Sandero Explorer echipat cu motorul 0.9 TCe de 90 CP și 15 450 Euro (TVA inclus) pentru modelul Lodgy Explorer 1.5 dCI 109 CP.

GAMME DACIA SERIE LIMITEE TRANSVERSE

 

Adaugati comentariu