Cât costă noul Mini Clubman John Cooper Works

Noul Mini Clubman John Cooper Works poate fi comandat și de clienții din România, la prețuri care încep de la 36.840 euro cu TVA.

Noul model aduce prima combinatie intre actualul motor de 2,0 litri, pe benzina, cu noua generatie a sistemului de tractiune integrala ALL4. Motorul cu patru cilindri, cu tehnologie MINI TwinPower Turbo Technology, dezvolta o putere maxima de 231 CP, ceea ce face ca nivelul puterii sa fie mai mare cu 39 CP decat cel oferit de MINI Cooper S Clubman.

Imbunatatirea la nivelul proprietatilor aerodinamice este adusa de Air Curtains si Air Breathers, dar si de alte particularitati de design specifice pentru modelele John Cooper Works. Sectiunea frontala se distinge prin prizele de aer foarte mari, dispuse la spre exterior, care au luat locul luminilor de parcare si al proiectoarelor de ceata.

Sportivitatea automobilului este evidenta si datorita pragurilor laterale, specifice modelului. Spatele lat atrage prin sistemul de evacuare sport, care se termina cu tevile de esapament duble, de forma conica, integrate, dar si prin spoilerul John Cooper Works. Grila hexagonala a radiatorului are un model in structura de fagure si un element transversal in nuanta Chili Red, la care se adauga logo-ul John Cooper Works, pe care il regasim si pe hublouri sau in spate.

Caroseria este finisata in nuanta Rebel Green, cu finisaje contrastante de culoare rosie – acoperisul si capacele oglinzilor retrovizoare. Designul poate fi accentuat prin benzile sport de culoare rosie sau neagra, care sunt disponibile optional, exclusiv pentru modelele John Cooper Works.

La interior, noul MINI John Cooper Works Clubman isi rasfata ocupantii cu cinci locuri integrale, in timp ce spatiul portbagajului este de 360 de litri.

MINI John Cooper Works Clubman vine cu o gama larga de dotari standard care include faruri LED, MINI Driving Modes (moduri de condus MINI), Park Distance Control (controlul distantei de parcare), Comfort Access, Radio MINI Visual Boost, butoane multifunctionale pe volan si tempomat cu functie de franare.

mini-clubman-jcw (8)

Adaugati comentariu