Cât costă noul Opel Corsa e în România?

Noul Opel Corsa electric

Noul Opel Corsa e va putea fi comandat în curând și în România. Primii clienți își vor primi mașina de oraș cu emisii zero în prima parte a anului viitor.

În ziua în care constructorul din Russelheim a dezvăluit datele oficiale referitoare la cea de-a șasea generație Opel Corsa cu motoare convenționale, au fost anunțate și prețurile pentru Corsa e, care va putea fi comandat, în scurt timp, și de clienții români.

Noul Opel Corsa electric

Mașina, dezvăluită cu o lună în urmă, are un preț de pornire de 29.600 de euro și devine unul dintre cele mai accesibil vehicule cu emisii zero de la noi. Renault Zoe pornește de la 28.859 de euro, iar Nissan Leaf are un preț de pornire de 35.600 de euro. Modelul premium BMW i3 pornește de la 39.806 euro.

Versiunea entry level a noului Corsa electric primește sistem de climatizare automată, pornire keyless și sistem multimedia cu ecran tactil de 7 inci. Mașina este echipată cu Front Collision Warning cu sistem de frânare automată de urgență și funcțe de detectare a pietonilor și asistență la menținerea benzii de circulație.

Noul Opel Corsa (1)

Noul Opel Corsa e este pus în mișcare de un motor electric care dezvoltă 136 de cai și 260 Nm. Mașina accelerează de la 0 la 50 km/h în 3,1 secunde și are nevoie de 8,1 secunde pentru a ajunge la 100 km/h. O baterie cu o capacitate de 50 kWh îi asigură o autonomiede 340 de kilometri, conform standardului WLTP. Unitatea de stocare poate fi încărcată la o stație de încărcare rapidă, cu putere de 100 kW, în doar 30 de minute, până la 80% din capacitate.

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top