Cât costă noul Range Rover Sport în România

Range Rover Sport model 2023 autoexpert.ro

Range Rover Sport model 2023 a fost lansat oficial pe piața din România. Prețul său pornește de la 93.653 euro.

Noul Range Rover Sport este produs exclusiv în Marea Britanie, la uzina din Solihull. Este o locație cu traditie in ceea ce priveste producția modelelor Land Rover. Modelul va fi disponibil în România începând cu luna octombrie 2022, conform estimărilor producătorului. Preţul de pornire pentru varianta 3.0 l diesel 250 CP MHEV este de 78.700 euro + TVA.

Range Rover Sport model 2023 autoexpert.ro

„Momentul așteptat de către iubitorii modelului Range Rover Sport, dar și de admiratorii brandului din România, a devenit realitate și s-a concretizat prin lansarea celei de-a treia generație a acestui SUV de succes. Precizez că în acest moment ne situăm într-un grup extrem de restrâns de țări care a avut șansa să prezinte clienților locali noul Range Rover Sport.”

Range Rover Sport autoexpert.ro

”Fără îndoială, noua versiune reprezintă nu doar un vârf tehnologic, ci și materializarea noilor direcții de design care atrag și mai mult prin simplitate, rafinament și calitatea materialelor. Suntem pe deplin convinși că cele 1855 de unități vândute din modelul anterior au pregătit un teren propice pentru continuarea vânzărilor într-un ritm și volum ascendente, conform cu noile strategii Modern Luxury și Reimagine promovate recent de către producător.”, a spus Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto, Importator Oficial Jaguar Land Rover în România

Range Rover Sport – motorizări

Vor fi disponibile si două versiuni de motorizări plug-in hybrid. P440e și P510e au o autonomie electrică de până la 113 km. Adepții versiunilor diesel primesc un ”3.0 l” MHEV, de 250 CP, 300 CP și 350CP. Există și un motor pe benzină, MHEV, de 3.0 l, cu 400 CP. De asemenea, va intra pe piață și motorizarea de 4.4 l, V8, pe benzină. Aceasta dezvoltă 530 CP și atinge 100 km/h în doar 4,5 secunde, cu funcția Dynamic Launch activată. O versiune Range Rover Sport pur electrică se va alătura gamei în 2024. Asta anunța și CEO-ul grupului, Thierry Bolloré, când a prezentat strategia generală.

La nivel de echipare, vor fi disponibile modelele S, SE, Dynamic SE, Dynamic HSE, Autobiography și First Edition.

Poți accesa configuratorul modelului aici!

Adaugati comentariu