Cât costă noul Volkswagen e-Crafter și ce autonomie are

Cât costă noul Volkswagen e-Crafter și ce autonomie are

Volkswagen Commercial Vehicles a lansat noul e-Crafter, un van electric de mari dimensiuni, cu sarcină utilă de până la 1,72 tone.

Premiera semnalează startul unei campanii de mobilitate electrică, VW urmând să-și lărgească gama de vehicule comerciale cu modele parțial sau total electrificate.

Noul e-Crafter a fost dezvoltat pentru aplicațiile din mediul urban: livrările finale din curierat și logistică, atelierele mobile de service, meșteșugari, construcții, transport de pasageri, salvări și servicii de urgență.

Volkswagen e-Crafter

VW e-Crafter nu a fost proiectat pentru autonomie maximă, ci pentru aceste distanțe relevante pentru activitatea de zi cu zi. Cu o autonomie în ciclu NEDC de 173 km și o viteză limitată la 90 km/h, e-Crafter se încadrează în nevoile reale de utilizare a vehiculelor comerciale ușoare în mediul urban.

Astfel, datorită bateriei mai compacte, prețul rămâne la același nivel cu al concurenței. În Germania, e-Crafter va avea un preț începând de la de la 69.500 euro fără taxe.

Iată cum s-a comportat noul Volkswagen e-Crafter într-un prim test realizat de colegii de la revista Cargo&Bus. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top