Cauți servicii rent a car București de încredere? Intră pe EVOGO și beneficiază de cea mai bună ofertă!

Rent a car

Firma de rent a car Bucuresti EvoGO este gata să-și întâmpine clienții în noul an cu oferte de nerefuzat! Intră acum pe site-ul nostru să vezi de ceea ce poți beneficia la prețuri reduse și alege-ți o mașină pe gustul tău din flota noastră de autoturisme. Ai super reduceri la închirieri auto pe termen lung!

Evogo permite închirierea pe termen lung oricărei persoane, fie ea stabilită în București sau turist care abia a aterizat în Aeroportul Otopeni. Bucură-te de confort și călătorește alături de familia ta în siguranță. Suntem fericiți să anunțăm că ofertele noastre sunt mereu puse la dispoziția oricărui client și puteți intra în posesia unui autoturism închiriat încă de la aeroport sau oriunde în București fără costuri suplimentare.

Tot ce aveți de făcut este să intrați pe site-ul nostru evogo.ro pentru a efectua o rezervare sau să ne contactați telefonic. Un operator vă va oferi toate detaliile necesare și va prelua comanda dumneavoastră.

Va trebui să știm data și ora la care veți ateriza și perioada șederii dumneavoastră, iar unul dintre angajații nostri va veni să vă întâmpine la ora stabilită de comun-acord împreună cu dumneavoastră. Cheile vă vor fi înmânate, iar de aici nu vă rămâne decât să mergeți să vă lăsați bagajele și să vizitați toate punctele de atracție ale Bucureștiului în timp record!

Pe site-ul EvoGO vă rugăm să specificați perioada în care veți închiria masina, locul de unde vreți să o luați si locul unde o returnați, modelul de masina dorit, marca, o adresa de mail functională și numărul de telefon corect. Imediat dupa ce completezi formularul, veți fi contactat de un operator, și împreună veți stabili toate detaliile care vor sta la baza contractului de colaborare.

La final, puteți preda autovehiculul în același loc sau într-un punct stabilit de dumneavoastră împreună cu operatorul.

Pentru început ai ocazia să-ți alegi una dintre cele mai bune autovehicule puse la dispoziție de către firma de rent a car București Evogo. Poți alege în funcție de propriile preferințe și mai ales în funcție de buget și de consumul mașinii. Ca turist poți beneficia de un astfel de serviciu pentru a te putea plimba prin tot orașul fără să depinzi de alte mijloace de transport. Stai cât vrei, unde vrei fără să te gândești că la 23:30 se închide metroul sau că după ora 22:00 nu mai circulă RATB-ul.

În al doilea rând,  ca turist, principala preocupare este să ajungi cât mai repede la cazare ca mai apoi să dai frâu liber distracției, să te plimbi cât mai mult și să vizitezi cât mai multe locuri în timp record și să ai parte de o vacanță plină de surprize alături de cei dragi. În orice moment ai ajunge la aeroport , noi vom fi acolo gata să-ți predăm mașina și să te duci cât mai repede prin oraș. De asemenea, bagajele pot rămâne în mașină și poți începe să explorezi Bucureștiul de-ndată ce ai primit cheile!

Nu lăsa micile detalii să te oprească din a te distra și lasă preocupările în seama noastră. De la cheltuielile esențiale unui drum în siguranță, până la asigurările necesare unui autoturism pentru a fi acoperit în cazul unui incident neplăcut, totul va fi preluat de noi pentru a te putea bucura de vacanță.

Echipa Evogo stă la dispoziția oricărui client dispus să încerce această metodă simplă de achiziționare a unei mașini pe termen lung. Durata minimă de închiriere este de 3 zile, iar prețurile diferă în funcție de mașina pe care o doriți, model, marca etc. Prețul va fi prezentat în euro, dar va fi plătit complet în lei în ziua în care achiziționezi mașina. Se va ține cont de cursul BNR de la data respectivă. Plata poate fi făcută cu cardul de debit sau cash.

Nimic nu poate fi mai simplu decât să  închiriezi o mașină pe termen lung și, mai ales, într-un oraș mare și aglomerat precum București. Dacă apelezi în această perioadă la serviciile Evogo ai parte de multe beneficii de care ai putea profita din plin în momentul în care închiriezi o mașină. Dacă apelezi la servicii de închirieri auto pe termen lung beneficiezi de mai multe avantaje: costurile sunt constante și ratele lunare sunt fixe pe întreaga perioadă de închiriere. Rata include toate taxele și costurile, plata impozitelor, a asigurarilor și a taxelor conexe, dar și a anvelopelor, inspecțiilor ITP și reviziilor periodice. Costurile sunt clare încă de la prima discuție. Prețurile se adaptează în funcție de fiecare buget în parte. Fie că ești persoană fizică sau juridică beneficiezi de aceleași oferte. Pe hârtie sunt prezente toate condițiile pentru fiecare serviciu în parte.

Chiar dacă este vorba de nelămuriri tehnice sau întrebări referitoare la ofertele puse la dispoziție, agenții nostri vă vor acorda, pe toată durata procesului de închiriere sau pe perioada de închiriere a mașinii, toate răspunsurile necesare pentru a vă putea lămuri în legătură cu serviciile oferite de Evogo.

Închirierea pe termen lung este recomandată ca fiind efectuată din timp pentru a putea beneficia de alegerea dorită. Tot ceea ce trebuie să faci este doar să accesezi site-ul, să fii la curent cu toate ofertele prezentate de firma de închirieri auto Evogo și să alegi perioada în care dorești să fii deținătorul autoturismului. După ce contractul s-a semnat, te poți urca la volanul mașinii alese de tine. Simte-te liber să alegi, să te bucuri de mai mult timp pentru tine! Ofertele sunt reflexia calității flotei puse la dispoziție, dar și a calității serviciilor noastre.

Închirierile pe termen lung sunt de tip leasing operațional, cu o gamă variată de autoturisme. În primul rând eviți neplăcerea de a-ți deteriora mașina personală, astfel că îți poți alege una dintre modelele noastre din flota pusă la dispoziție:  Ford Fiesta benzină/diesel, Renault Clio benzină/diesel, Skoda Rapid, Ford Focus, Skoda Rapid automat, Skoda Octavia, Opel Zafira, Volkswagen Passat, Mercedes Vito, BMW Seria 5 Automat, Hyundai Santa Fe Automat etc. Ai șansa de a prelua o mașină în funcție de pasageri, nr locurilor ajungând până la 9 și selectezi clasa: Economy, Compact, Intermediate, Full Size, Premium, SUV, Monovolum sau VAN.

Timpul înseamnă bani, deci nu ai de ce să te mai complici cu acte, avize, verificări tehnice auto ca în momentul în care dorești să-ți achiziționezi propriul autovehicul. De actele necesare, asigurare și taxe ne ocupăm noi, rovigneta este plătită deci nu ai de ce să îți faci griji pentru taxele de drum. Dacă pe durata contractului întâmpinați probleme cu autovehicului, defecțiuni tehnice sau alte dificultăți, firma noastră vă va oferi altă mașină.

În costurile pentru închiriere ai și asigurare CASCO, RCA, rovigneta, asistenta rutiera si kilometri nelimitati. Se pot negocia foarte ușor perioadele de inchiriere dacă acestea sunt mai lungi. Reviziile sunt făcute în permanență în service-uri auto autorizate. Consultanța este gratuită, iar asistența tehnică este inclusă non-stop.

Raportul calitate-preț ne definește ca firmă. Echipa EvoGo dorește să vă asigure toate condițiile necesare unui drum fără griji, o experiență ce se merită încercată și o amintire de neuitat. Nu îți anula planurile pentru nimic în lume! Cu soluții venim noi, iar tu trebuie doar să te bucuri de fiecare eveniment din viața ta! Simte-te liber să profiți la maxim de fiecare moment alături de familie și prieteni. Bucură-te de o vacanță fără griji alături de familia ta și de cei dragi și închiriază-ți acum o mașină pe termen lung de la Evogo.

Echipa Evogo contribuie la fericirea dumnevoastră de a fi alături de cei dragi la timp. Evogo îți oferă posibilitatea de a avea parte de ceva special anul acesta: călătorește în siguranță și bucură-te de ofertele noastre împreună cu familia. Intra pe EvoGo.ro și rezervă mașina dorită la cel mai bun preț!

Adaugati comentariu