Ce a făcut MAI după ce tot internetul a luat o polițistă în vârstă peste picior?

Polițistă

O fotografie cu o polițistă în vârstă a devenit virală pe internet, fiind însoțită de glume și jigniri la adresa femeii. “Poliția Română își face publicitate pe pagina lor cu fotomodele, dar în trafic te oprește asta” a fost descrierea care a însoțit fotografia distribuită de sute de useri în doar câteva zile.

Criticile au curs în valuri la adresa femeii care lucrează la Brigada Poliției Rutiere a Capitalei. Colegii acesteia i-au sărit în apărare și au explicat că doamna polițist a urmat, timp de șase ani, un tratament pentru a deveni mamă. Medicația a ajutat-o să rămână însărcinată, are acum o fiică, dar i-a dereglat metabolismul și i-a adus multe kilograme în plus.

Femeia în vârstă de 56 de ani, cu 27 de ani de experiență în domeniu, a aflat că a devenit subiect de glumă pe internet. Pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a relatat reacția sa.

“Joi dimineața, doamna Geta a intrat cu capul plecat în sediul Brigăzii Poliției Rutiere și a mers direct spre biroul comandantului.
Avea lacrimi în ochi și mergea precipitat.[…]

– Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea poliției rutiere. E numai greșeala mea! Să știți că eu am cerut să merg în acea misiune. Vă rog să nu fiți supărat pe mine!”

Comandantul a încercat inutil să o liniștească. A doua zi, un coleg a rugat-o să meargă în curtea brigăzii de poliție. Cine o aștepta acolo, aflați pe www.missauto.ro.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top