Ce avantaje ai dacă folosești anumite piese auto din dezmembrări, pentru mașina ta?

piese auto

La dezmembrările auto poți găsi piese de mașină originale: elemente de caroserie, elemente de interior obișnuite, elemente de motor, consumabile, etc. Faptul că poți avea posibilitatea de a lua piese importante, care nu se strică așa de ușor, cum sunt elementele de mecanică și motor, iar în plus acestea să fie și originale, să fie chiar piese din fabrică, reprezintă chiar un avantaj pentru tine. În plus, astfel de piese le găsești și la un preț foate avantajos, care poate reprezenta un sfert din prețul de pe piață.

În majoritatea cazurilor, piesele noi care se vând în magazinele auto pot fi produse în China sau pot fi aduse din Turcia și deci nu sunt piese originale. În plus, au și un preț foarte mare pentru că sunt piese noi, pe care vei fi nevoit să-l plătești dacă nu-ți place ideea de a avea la mașina ta piese auto second hand pe motiv că sunt deja folosite o anumită perioadă de timp.

În cazul în care ai suferit un incident auto și mașina ta are nevoie de foarte multe reparații pentru a fi la fel ca înainte, poți opta pe varianta achiziționării unor piese auto ce provin din dezmembrări de autoturisme. Cele mai recomandate sunt elementele de caroserie, care dacă ai norocul să le găsești originale, se vor potrivi perfect la mașina ta atât ca montare exact pe șuruburile mașinii, cât și în ceea ce privește nuanța de culoare specifică de vopsea. Nu va mai fi nevoie să plătești bani în plus pentru a vopsi caroseria mașinii sau anumite elemente de caroserie: o aripă care a fost boțită și pe care ai înlocuit-o.

La dezmembrări auto ai posibilitatea de a găsi jante originale, care sunt pe același model și au același aliaj exact ca în fabrică. De asemenea tot aici poți cumpăra una sau chiar două roți de rezervă care să fie identice cu roțile pe care le ai deja la mașină. O roată de rezervă originală îți va fi întotdeauna utilă la drum, mai ales dacă faci și mulți km în fiecare zi. În ceea ce privește elementele de accesorizare ale mașinii, la dezmembrări sunt uneori și astfel de piese din materiale foarte rezistente, din oțel inoxidabil, de foarte bună calitate, care au avantajul că sunt rezistente, nu ruginesc atât de ușor ca piesele din magazine care sunt de proveniență îndoielnică, sunt turcisme sau chinezării. Îți poți monta la mașina ta tot felul de piese interesante, pe care cu siguranță ți le doreai de foarte mult timp: cotiere, oglinzi, geamuri, spoilere, praguri laterale, toate din materiale speciale, de calitate mai bună comparativ cu acelea din comerț. Poți găsi chiar și kituri de exterior care să fie complete, să cuprindă piese diverse pe care ți le doreai la mașina ta.

La dezmembrări auto sunt și accesorii de transport la prețuri destul de mici, accesorii interesante care sunt foarte utile la mașina ta mai ales când pleci în weekend, în timpul liber. Dacă îți dorești astfel de accesorii – o bară suport pentru biciclete sau un portbagaj de forma unei cutii pentru plafon – la dezmembrări poți găsi frecvent astfel de elemente care provin de la mașinile ce au fost aduse din alte țări și care au avut și piese de foarte bună calitate, care au rezistență mare în timp.

Nu te gândi că toate piesele de la dezmembrări sunt second hand și sunt extrem de uzate. Este bine să vezi cu ochii tăi calitatea acestora, pentru că poți avea și surprize plăcute de a găsi multe piese originale care sunt în stare destul de bună și care par ca noi, iar prețul lor este cu mult sub cel de pe piață. Multe piese de la mașini se uzează în timp, mai ales dacă gradul de solicitare este mare, acestea pot fi înlocuite cu alte piese auto de la dezmembrări. Astfel poți găsi un cârlig de remorcare pe care ai vrea să-l montezi la mașina ta, mai ales dacă folosești intens un astfel de accesoriu în cazul în care ai de remorcat frecvent ceva (ex. o rulotă pe care o folosești des la drum, în călătorii).

La dezmembrari auto sunt tot felul de piese auto pentru majoritatea mărcilor de autoturisme, poți găsi numeroase elemente de caroserie, ca de exemplu: capotă, bară, far, aripă, la prețuri foarte avatajoase. Cei care comercializează astfel de piese au și oferte care sunt prezentate clar în liste pentru fiecare marcă de mașină, sau fiecare tip de autoturism. Încearcă și această variantă, de a obține piese auto originale, pentru că la astfel de societăți condițiile de furnizare sunt bune, prețurile sunt mai mult decât acceptabile, iar după ce faci comparație și cu piesele de pe piață, doar tu poți decide dacă ești sau nu în avantaj.

Adaugati comentariu