Ce bonus uriaș primesc angajații uzinelor Mercedes

Angajații uzinelor Mercedes

Angajații uzinelor Mercedes sunt recompensați după ce constructorul auto și-a atins obiectivul anul trecut. Astfel, aproximativ 130.000 de muncitori vor primi bonusuri consistente. Peste 2.300.000 de mașini a vândut Daimler în 2018, depășind astfel principalii rivali din segmentul premium, Audi și BMW.

Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație, iar măsura va viza muncitorii din Germania, care vor lua primele odată cu salariul pe luna aprilie.

“Angajații noștri au înregistrat numeroase succese anul trecut și au demonstrat zilnic cât sunt de implicați. Vrem să le mulțumim pentru angajamentul uimitor cu acest bonus prin care împărțim profitul cu ei”, spune Wilfired Porth, membru în Consiliul de Administrație de la Daimler AG, responsabil cu divizia de Resurse Umane.

Un program de recompensare a angajaților este în vigoare la Daimler încă din 1997. Calcularea primelor acordate în urma obținerii de profit se face în baza unui acord cu reprezentanții Comitetul General de Întreprindere. Aceștia au stabilit că prima pe 2018 poate fi de până la […]

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top