Ce este AdBlue și de ce mașina ta de ultimă generație nu poate funcționa fără el!

AdBlue

Dacă ești mândrul proprietar al unui autoturism cu motor diesel de ultimă generație, atunci cu siguranță ai observat fie sub capotă, lângă rezervorul de combustibil sau în portbagaj, un rezervor sau în panoul de bord, sub forma unei luminițe martor, un element nou pe care nu l-ai mai întâlnit la niciuna dintre mașinile tale anterioare: AdBlue®.

Ce este acest AdBlue® și de ce are mașina ta nevoie de el?

Pentru a reduce emisiile poluante și a satisface normele Euro 6, producătorii de autoturisme diesel de ultimă generație folosesc un catalizator selectiv, SCR, care funcționează pe baza injecției de AdBlue®, o soluție lichidă din uree. Fără alimentarea cu această soluție, chiar dacă rezervorul tău de combustibil este plin, motorul mașinii va refuza să pornească pentru a evita rularea în condițiile unei emisii ilegale de NOx.

Având în vedere că AdBlue® nu este un lichid periculos, producătorii de autoturisme au eficientizat alimentarea cu AdBlue®, astfel încât aceasta să nu necesite accesul la un service specializat. Rezervorul AdBlue® este la fel de ușor de umplut precum rezervorul pentru lichid de parbriz sau cel pentru combustibil.

De ce este acesta un lucru bun pentru tine?

Pe lângă faptul că un bidon de AdBlue® de calitate are și o pâlnie pentru un control mai mare al alimentării îți și reduce semnificativ riscurile. O alegere informată, care are în vedere o calitate normală a produsului, va asigura autoturismului tău un grad optim de funcționare.

De unde faci rost de AdBlue® de calitate, simplu și rapid?

AdBlue®Firma V-All Blue (Inovator Smart Choice), singura din țară cu licență VDA (Verbander der Automobilindustrie – Asociația Germană a Industriei Autovehiculelor), deținătoarea mărcii face parte dintre puținii producători din lume (aproximativ 250) care au drept de fabricație și distribuție a produsului AdBlue®. Acesta este produs în volume mari, cu materii prime de o calitate excelentă, sub licența VDA, deci există garanția calității pentru AdBlue®, nu doar vorbe.

Prin respectarea tuturor parametrilor tehnici impuși și o analiză în timp real a tuturor datelor de producție în laboratorul propriu, firma oferă clienților un produs care se încadrează întru-totul standardului de fabricație și distribuție, care asigură mașinii calitatea produsului de care are nevoie pentru a funcționa la capacitatea promisă de către producător în  momentul achiziției.

Și ca să revenim cu un răspuns la întrebarea anterioară, AdBlue® de la V-All Blue poate fi comandat simplu și rapid de pe site-ul oficial, în cantitatea perfectă pentru realimentarea turismelor, cu livrare până la ușa ta, sau într-o cantitate mai mare, vrac, în cazul în care dețineți un parc auto.

În ceea ce privește prețul AdBlue®, poți afla mai multe detalii direct pe site-ul producătorului.

Adaugati comentariu