Ce mai copiaza chinezii – Aproape toate mașinile prezentate de ei la Shanghai sunt imitații

Landwind Shanghai

Chinezii au obținut ce și-au dorit. Au atras atenția! Și pentru că nu au putut să o facă prin originalitate, lumea s-a trezit peste noapte cu mașini extrem de familiare, dar cu sigle necunoscute. Așa că faceți cunoștință cu Volkswagen Passat și Range Rover Evoque made in China, prezentate la Salonul Auto de la Shanghai.

Au copiat design-ul milimetru cu milimetru. Nu au ratat nicio linie, nicio cută. Iată mașinile noi care par vechi, prezente la salonul auto de la Shanghai de anul acesta.

Hanteg EV – Jaguar F-Pace

Ne-am îndrăgostit de Jaguar F-Pace încă de la primele poze spion. Așa că de ce nu am face la fel și cu Hanteg EV? Jaguar-ul chinezesc are însă o siglă cu un căluț cabrat în grila care seamănă mai degrabă cu un display tactil. Dar nu trebuia să fie la interior? Nota 10 pentru copiere, dar fără notă de trecere pentru execuție.

Zotye Z700 – Volkswagen Passat

Cei care au creat ultima generație de Volkswagen Passat se freacă acum la ochi și nu le vină să creadă. În China există o mașină exact ca a lor. Cu motor turbo de 1.8 litri, Z700 este cel mai luxos model din gama Zotye și costă aproximativ… 12.000 de euro. Da, ați citit bine, trei zerouri. Cel mai ieftin „Passat” nu va fi însă, exportat.

Vedeți celelalte mașini clonate de chinezi pe site-ul Miss Auto.

Adaugati comentariu