Advertisement

Ce mașină are cel mai mare display din industria auto

Byton cel mai mare display 2

Iar premiul pentru cel mai mare display din industria auto merge la… Byton. Măsoară 49 de inci, se află la bordul conceptului M-Byte și tocmai a fost prezentat la CES 2019.

Noua versiune este mai aproape de versiunea de serie, susține constructorul. Ecranul de 49 de inci nu este nici pe departe singurul care se regăsește la bord. Șoferul primește o tabletă de 7 inci, integrată în volan, care este acum poziționată mai sus, pentru a face loc unui airbag, element obligatoriu la un vehicul de serie.

GALERIE FOTO

Își mai face apariția un controller sub forma unui ecran tactil în consola centrală, care comandă diverse funcții ale mașinii. Mașina primește și control prin gesturi, și control vocal. Asistentul Amazon Alexa face din M-Byte un concept interactiv.

Mai apar două ecrane pe tetiere, pentru divertismentul pasagerilor care iau loc pe banchetă. Scaunele pivotează ușor pentru a facilita comunicarea.

Byton susține că ecranul uriaș, cel mai mare display din industria auto, care se întinde pe toată lungimea bordului nu ar trebui să-i distragă atenția șoferului, pentru că este poziționat mai […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top