Ce mașină va conduce James Bond în următorul film?

James Bond Aston Martin Rapid E

James Bond va primi o mașină specială în următorul film, cel de-al 25-lea al seriei, care se va numi “Shatterhand”. Previzibil, va fi un Aston Martin, dar ce model va conduce agentul 007?

James Bond va conduce un Aston Martin Rapid E. Informația este confirmată de regizorul Cary Joji Fukunaga, care susține că “lucrează direct cu Aston Martin pentru ca una dintre mașinile lor electrice să fie gata la timp pentru această apariție.”

James Bond Aston Martin Rapid E 3

GALERIE FOTO

O ediție limitată Rapid E va fi livrată clienților în ultima parte a acestui an. Filmările pentru “Shatterhand” încep luna viitoare, așa că echipa ar avea de așteptat pentru a filma scenele în care își va face apariția exemplarul care va ajunge pe platourile de filmare.

TOP 5 mașini James Bond

Ca oricare dintre mașinile din filmul de acțiune, și Rapid E va fi implicat în scene de urmărire și va fi echipat cu o serie de gaget-uri care îl vor face demn de un spion.

Aston Martin Rapid E va fi prima mașină electrică a constructorului britanic, dar și prima electrică ce își va face apariția în seria James Bond.

Rapid E va primi o baterie litiu-ion cu o capacitae de 65 kWh, care îi va oferi o autonomie de aproximativ 322 kilometri, conform normelor WLTP. Două motoare electrice îi vor asigura 610 cai putere și un cuplu de 950 Nm. Sunt cifre care vor face mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puțin de […] Citește continuarea pe www.missauto.ro!

 

Adaugati comentariu