Ce mașini ar conduce personajele din Game of Thrones?

Game of Thrones

Daenerys Targaryen la volanul unui McLaren? Un Rolls-Royce Phantom pentru regina celor șapte regate, Cersei Lannister? Sunt combinațiile imaginate de un fan al seriei “Game of Thrones” (“Urzeala tronurilor”).

Artistul Javier Oquendo este fan al serialului produs de HBO, dar și pasionat de mașini, așa că s-a gândit să-i dea fiecărui personaj câte un mijloc de transport din zilele noastre. A înlocuit, așadar, caii pur-sânge cu niște cai putere. Și trebuie să vă spunem că nu sunt deloc puțini!

Daenerys profită la maximum de puterea unui McLaren P1 LM, versiunea certificată pentru drumurile publice a modelului P1 GTR, propulsată de un motor V8 twin-turbo de 3.8 litri și de două motoare electrice, care dezvoltă împreună 986 de cai putere.

baratheon Game of Thrones

Robert Baratheon se bucură de tot ce are de oferit un Ferrari F12tdf. Sau i s-ar potrivi poate mai bine un monstrous Mercedes-AMG G63 6×6? Știm că nu se mai produce și că stocul a fost epuizat, dar un rege poate face rost de orice.

Pentru văduva sa, Cersei Lannister, regină acum a celor șapte regate, există o singură mașină potrivită și aceasta este limuzina exclusivită Rolls-Royce Phantom. Blazonul regal a înlocuit acum emblema “Spirit of Ecstasy”.

lannister Game of Thrones

Artistul digital și-a imaginat-o însă pe Arya Stark între două fiare sălbatice: lupul Nymeria și pisica […]

Adaugati comentariu