Ce mașini de lux driblează fotbaliștii români când nu sunt pe teren

Fotbalisti

Fotbaliștii noștri au cu ce să se laude. Sunt tineri, sportivi, iubiți de femei frumoase, plini de bani și își permit cele mai luxoase mașini, pentru că nu se pot afișa așa, oricum, ci numai în mașini de sute de mii de euro.

La 25 de ani, Gabriel Enache conduce un Porsche Cayenne de peste 100.000 euro. Este jucător al FCSB și se bucură de un real succes. Dacă pe plan profesional, lucrurile sunt pe făgașul normal, pe plan personal, lucrurile au fost cam agitate. După un divorț cu scandal, acesta se pregătește din nou de nuntă cu actuala iubită.

Fotbalisti

George Țucudean se poate mândri cu o mașină pe care nu mulți și-o permit, Ferrari 458. Bolidul depășește suma de 200.000 și arată ca o bijuterie. Acesta și-a început cariera la UTA și de atunci meciurile sale au fost din ce în ce mai bune. Este casătorit și are 2 copii.

Fotbalisti

Cristi Tănase conduce un BMW X6. „Dodel” este fan BMW având de-a lngul timpului mai multe mașini, aceeași marcă.

Fotbalisti

Lucian Sânmărtean conduce un Audi A8. Sânmărtean a debutat în fotbalul profesionist la echipa Gloria Bistrița, în sezonul de Divizia A, 1998 – 1999. La cei 37 de ani se poate declara un om împlinit. Numele lui cântărește în fotbal, iar cu soția sa, fosta atletă Maria Rus, are o fetiță superbă.

Mai multe detalii pe MissAuto

Adaugati comentariu