Ce mașini își cumpără autoritatea care se ocupă de drumurile noastre?

Autostrada Soarelui

Autoritatea care se ocupă de drumurile din România își cumpără mașini. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va organiza luna viitoare o licitație pentru achiziționarea a nouă SUV-uri.

CNAIR vizează achiziționarea unor SUV-uri cu propulsie diesel și tracțiune integrală. Anunțul de participare publicat pe platforma SICAP nu exclude oferte venite din partea producătorilor străini.

Valoarea contractului pentru SUV-urile pe care intenționează să le cumpere Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere este de 647.878 de lei, ceea ce presupune o medie pe unitate de 71.986 de lei, echivalentul a aproximativ 15.000 de euro. Singurul producător auto care construiește SUV-uri și s-ar încadra în această categorie de prețuri ar fi Dacia, cu al său Duster.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este de 24 octombrie. După această data, CNAIR va desemna câștigătorul licitației, cu care urmează să semneze contractul. Livrarea celor nouă SUV-uri trebuie să aibă loc în 12 luni de la semnarea constractului. Ce trebuie să include prețurile unitare pentru fiecare vehicul,vedeți pe floteauto.ro >>>

 

Citește și

A crăpat autostrada! Deschiderea circulației pe lotul 3 Lugoj-Deva se amână iar

Adaugati comentariu