Ce modele Audi au ales starurile FC Bayern Munchen

Oricine dă gol la FC Bayern München nu trebuie să-și facă griji pentru bani – și nici pentru ce mașină va conduce. Starurile bavareze conduc și în sezonul 2017-2018 mașini Audi, sponsor oficial al clubului.

Fiecare antrenament, fiecare meci necesită performanțe maxime. Din 2002, Audi a fost unul dintre sponsorii FC Bayern, iar în fiecare an jucătorii pot conduce gratuit un model Audi.

Modelele SUV și automobilele Audi Sport GmbH sunt foarte apreciate. Zece jucători au ales un SUV. Antrenorul Jupp Heynckes a selectat SUV-ul SQ5 3.0 TFSI quattro cu 354 CP. În schimb, portarul Manuel Neuer, atacanții Arjen Robben și Franck Ribery, precum și favoritul fanilor Thomas Müller au preferat ceva mai mare. Ei conduc câte un Audi SQ7 cu motor V8-Biturbo de 435 CP și 900 Nm către antrenamentele de pe Säbener Straße din München.

12 dintre cele 26 de modele livrate de Audi anul acesta au motoare diesel, iar Audi R8 nu este disponibil pentru niciun jucător. În contrapartidă, Audi donează jucătorilor cinci RS 6 și trei RS 7. Combinația de putere și spațiu a fost aleasă de atacantul Robert Lewandowski, de mijlocașul Thurgia, vedetele Jerome Boateng și Mats Hummels, precum și de fundașul Sven Ulreich. Lewandowski comandase anul trecut un RS 7.

audi-3

Adaugati comentariu