Ce producător auto construiește nave spațiale pentru Star Wars?

Porsche Star Wars (2)

În următorul Star Wars își va face apariția o navă spațială construită de un producător auto. Este vorba despre Porsche, care și-a unit forțele cu Lucasfilm. Nava spațială este programată să apară în “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Producătorul auto de mașini sport și compania americană de producție cinematografică fac echipă pentru a crea o navă spațială pentru următorul film Star Wars, ultimul episod din saga Skywalker.

GALERIE FOTO

“Este palpitant și este o provocare să dezvolți o navă spațială cu ADN-ul Porsche”, spune Michael Mauer, vicepreședintele diviziei de stil de la Porsche AG. “Deși nu par să aibă multe elemente în comun, cele două lumi au o filosofie de design comună. Colaborarea cu echipa de design de la Star Wars ne inspiră și ne fascinează.”

“Unim două lumi distincte în cadrul acestui proiect: lumea exotică a designului de film dintr-o galaxie îndepărtată și precizia de care este nevoie în dezvoltarea mașinilor sport”, susține Doug Chiang, vicepreședintele și directorul creativ de la Lucasfilm.

Când va ajunge noul episod Star Wars în cinematografe, dar și trailer-ul filmului, vezi pe MissAuto.ro >>>

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top