Ce se ascunde sub prelată?

Porsche Taycan (2)

Numărăm orele până când vom vedea ce se ascunde sub prelată. Mașina a fost pregătită deja pentru prezentarea oficială, care are loc în această după-amiază.

O serie de imagini au fost făcute publice chiar în ziua prezentării. Prelata ascunde primul Porsche electric de serie din istorie. Taycan a fost testat luni la rând în jurul lumii, în condiții extreme de temperaturi foarte ridicate, dar și pe gheață și zăpad

Porsche Taycan (5)

Porsche Taycan, primul cu propulsie exclusiv electrică din istoria Porsche, vine cu cifre impresionante. Versiunea de lansare va avea 600 de cai putere și va putea ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde. Își vor face apariția ulterior, în gamă, și alte versiuni.

Taycan va fi disponibil și în versiune Cross Turismo. Această versiune cu gardă mare la sol va fi disponibilă începând cu 2021.

Porsche Taycan (4)

Mașina ultra-performantă cu emisii zero va putea rula până la 500 de kilometri între două încărcări. Taycan a stabilit recent un record pe circuitul de la Nurburgring, din Germania. Este cea mai rapidă mașină electrică, cu patru uși, care a pus vreodată roțile pe asfaltul din “Iadul Verde”.

Cu 10 zile în urmă, Porsche Taycan reușise să parcurgă o distanță record în doar 24 de ore, pe circuitul Nardo din Italia.

 

Citește și:

Cum se pronunță numele viitorului supercar electric de la Porsche, Taycan?

Adaugati comentariu