Ce știe măgarul ce e supercarul? A crezut că e un morcov uriaș și l-a ros!

McLaren ros de magar

Neinspirat loc de parcare și-a ales acest proprietar de McLaren. Și-a lăsat bolidul lângă țarcul animalelor. Un măgăruș năzdrăvan a pus ochii pe mașină și a început să roadă la ea de zor.

Markus Zahn se va gândi bine de tot data viitoare când își alege locul de staționare. Proprietar de McLaren 650S Spider, Zahn și-a lăsat bolidul în seama unui animal înfometat, căruia fibra de carbon i s-a părut delicioasă. Așa că i-a ros eleronul!

VIDEO

“Nu sunt supărat pe măgar”, a spus Markus Zahn, care, în mod surprinzător, chiar se afla în mașină când animalul a atentat la bunăstarea mașinii sale. Neamțul s-a dus de urgență la compania de asigurare, care a evaluat paguba la 5.800 de euro!

McLaren ros de magar 2

GALERIE FOTO

Cel căruia îi aparține animalul a refuzat să îl despăgubească, așa că Zahn l-a dat în judecată. Tribunalul din Giessen, Germania, care a judecat cazul, a decis că acesta trebuie să acopere dauna de aproape 6.000 de euro. Nu avem însă informații referitoare la integritatea canină a măgărușului și la factura emisă de veterinarul dentist.

McLaren-ul a costat aproape 400.000 de euro. Probabil că măgărușul inculpat, pe numele lui Vitus, nu valorează nici cât eleronul distrus. “Ar fi trebuit să-și aleagă alt loc de parcare. Nu e vina măgarului că el a parcat lângă țarc”, a fost reacția furioasă a proprietarilor de măgar. Cu siguranță nu este! Până la urmă… ce știe măgarul ce e supercarul?

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top