Cea mai puternică stație de încărcare inaugurată la Porsche Center București

Centrul Porsche București a inaugurat noua infrastructură High Power Charging pentru clienții mărcii Porsche: două stații rapide de 320 kW și două puncte de încărcare AC de 22 kW.

Șase locuri de parcare pentru clienții de la Centrul Porsche București sunt acum dotate cu infrastructura de încărcare Porsche. Toate spațiile au puncte rapide Porsche Turbo Charger, tehnologia de încărcare de 800 de volți dezvoltată de Porsche Engineering. Mai mult, instalațiile au un carport alimentat de panouri fotovoltaice.

Cea mai puternică stație de încărcare din România

Două puncte de încărcare rapidă cu 320 kW (curent continuu) și două puncte de încărcare cu 22 kW (curent alternativ) sunt acum în funcțiune în Centrul Porsche București, disponibile șapte zile pe săptămână, non-stop pentru clienți, iar alte două puncte de 22 kW urmează să fie instalate în curând.

Punctul de încărcare rapidă Porsche Turbo Charger a fost dezvoltat de Porsche Engineering și stabilește noi standarde în ceea ce privește timpul de încărcare. Spațiile de la Centrul Porsche București sunt disponibile pentru vehicule cu încărcare rapidă echipate cu conector Combined Charging System (CCS2).

”Pe măsură ce e-revoluția schimbă complet lumea mobilității, ne adaptăm constant pentru gama de modele Porsche complet electrice, precum Taycan, dar și pentru cele hibride”, spune Alin Tapalagă, Director General Porsche Inter Auto România.
”La Porsche, ne așteptăm ca 50% dintre mașinile livrate la nivel mondial până în 2025 să fie parțial sau complet electrice – mai mult de 80% până la sfârșitul deceniului. A avea o infrastructură de încărcare adecvată este o componentă esențială a strategiei noastre”, spune Adrian Pascu, Director Importator Porsche pentru România.

Clienții mărcii Porsche beneficiază și de Porsche Destination Charging, unde își pot încărca gratuit automobilele electrice sau plug-in hybrid în cele mai populare destinații de vacanță. Programul oferă acum peste 2.700 de puncte de încărcare AC în peste 70 de țări, inclusiv în hoteluri, restaurante, aeroporturi, centre comerciale, cluburi sportive și porturi selectate și va continua să se extindă.

În România, astfel de stații sunt deja instalate în 8 locații speciale de agrement și vacanță, începând cu 2019: Hotel Vega din Mamaia, Hotel Teleferic din Poiana Brașov, Hotel Hilton din Sibiu, Das Fort Boutique din Râșnov, Pescariu Sports & Spa din București, Biutiful restaurant by the Sea din Mamaia, Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca și Belmont Hotel & Spa din stațiunea Padina Peștera.

Via Porsche

Adaugati comentariu