Cea mai recentă versiune de WhatsApp va funcționa și pe mașinile cu Apple CarPlay

Apple CarPlay

WhatsApp este cea mai populară aplicație de chat pe care o folosim în acest moment. Mai mult de un miliard de oameni din 180 de țări folosesc WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde. WhatsApp este gratuit și oferă posibilitatea de a trimite mesaje și de a apela într-un mod simplu și securizat, opțiuni disponibile pe toate telefoanele din întreaga lume.

Cea mai recentă aplicație de Whatsapp va fi disponibilă și pe mașinile cu Apple CarPlay. La bază, Apple CarPlay este o interfață care preia caracteristicile pe care dorești să le utilizezi în timpul șofatului și le pune în afisajul mașinii.

Cea mai recentă versiune de WhatApp se reflectă în notificări de tip push pe ecranul din mașină cu conținutul mesajului. Dacă ai varianta 2.18.2 a programului, WhatsApp se va afișa ca o aplicație în panoul CarPlay, iar mesajele îți vor fi sincronizate, atâta timp cât ești conectat cu telefonul la mașină. Siri te va notifica atunci când primești un mesaj nou și se va oferi să-ți citească respectivul text.

Vezi pe MissAuto cum se configureaza serviciul CarPlay

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top