Cebia îți dezvăluie tot trecutul mașinii

Cebia autoexpert.ro

Accidente? Kilometraj real? Proveniență? Din câteva clickuri, poți să știi totul despre mașina pe care vrei s-o cumperi. Iar informațiile de bază sunt gratuite pe site-ul Cebia!

Un nou jucător cu ani de experiență în verificarea istoricului mașinilor second-hand a intrat pe piața din România. Cebia, fondată în 1991, în Cehia și deținută de către holdingul de tehnologie EAG, din grupul Portiva, este o companie stabilă și respectată, care, de peste 30 de ani, îi ajută pe automobiliști să lupte împotriva practicilor frauduloase. Datele puse la dispoziție de către Cebia sunt utilizate inclusiv de poliție și criminaliști pentru a obține informații despre mașini. Raportul despre istoricul vehiculelor include date complete în privința identității și integrității acestora.

Sediul companiei

Istoricul include informații din întreaga lume, acordând o atenție deosebită Europei. Datele provin de la companii de asigurări, producători, importatori și dealeri de mașini, poliție, instituții financiare și de leasing, service-uri auto dedicate și multimarcă și vulcanizări, precum și de la portalurile de publicitate și de licitații.

Informațiile cuprinse în raportul Cebia

Cu ajutorul raportului istoric auto Cebia, puteți afla rulajul real, valoarea daunelor în caz de accident, țara de origine, anul fabricației, data primei înmatriculări, orice furt, detalii legate de leasing sau de credit, istoricul intrărilor în service, campanii de rechemare în service, dotările reale în funcție de producător și multe alte informații. De asemenea, puteți vedea fotografii ale mașinii după un accident sau dintr-un anunț de vânzare anterior.

Veți primi inclusiv instrucțiuni foarte detaliate despre cum să vă dați seama dacă anumite repere sunt originale, astfel încât să puteți verifica dacă mașina nu a fost, de exemplu, refăcută ilegal din mai multe mașini accidentate sau dacă nu a primit identitatea unei alte mașini, pentru a masca un furt.

➡ Click aici pentru a verifica istoricul mașinii tale! 💡

Sistemul de verificare a istoricului auto este disponibil on-line 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la ro.cebia.com. Avantajul său incontestabil este că puteți obține gratuit informațiile de bază. Adică puteți afla dacă mașina în cauză are un istoric verificabil, câte înregistrări despre ea sunt disponibile și din ce perioadă de timp. Cu Cebia, nu plătești înainte, pentru a afla apoi că nu există informații disponibile despre mașină. În plus, costul verificării istoricului depinde de cantitatea de informații disponibile și variază între 29 și 89 de lei. Partenerii de afaceri beneficiază de oferte personalizate.

Adaugati comentariu