Cei mai sexy bărbați de la Hollywood merg pe două roți! Așa arată Brad Pitt și George Clooney pe motor

Brad Pitt

Brad Pitt, George Clooney, Tom Cruise sunt frumoșii nebuni de la Hollywood. Sex-simboluri de 20 de ani încoace, cei trei actori au o mare pasiune. În afara platourilor de filmare, își pun căștile pe cap și pleacă la drum pe două roți.

Brad Pitt nici nu mai știe câte motociclete are acasă. Un Ducati Superleggera ediție limitată, estimat la 65.000 de dolari, un Desmosedici de aproximativ 73.000 de dolari, o bijuterie Ecosse Titanium de vreo 300.000 de dolari, de asemenea în ediție limitată și câteva Harley Davidson.

Brad Pitt

Mândru de motocicletele sale, Brad Pitt mai are un motiv de bucurie. La aproape un an de la anunțul referitor la divorțul de Angelina Jolie, cel mai popular cuplu de la Hollywood este în pragul împăcării. Și asta pentru că Brad Pitt și-ar fi schimbat complet stilul de viață. În septembrie 2016, Angelina spunea că viața alături de actor este insuportabilă, pentru că acesta bea și are ieșiri violente.

George Clooney preferă și el ieșirile pe două roți. Cu o cască pe cap, americanul care a jucat alături de românul Marcel Iureș în “Pacificatorul”, nu este deloc ușor de recunsocut. Premiat cu Oscar pentru rolul secundar din Syriana, Clooney este mândrul proprietar al unui Harley Davidson, pe care îl ia cu el în aproape toate vacanțele în Europa.

George Clooney

Actorul în vârstă de 55 de ani are acum probleme cu o revistă din Franța și amenință că îi va da în judecată pe paparazzi de la Voici după ce aceștia au escaladat un copac din curtea vilei sale de pe malul lacului Como și au făcut fotografii cu […]

Ai aflat cine este cel mai bun șofer de la Hollywood?

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top