Cel mai accesibil model Range Rover? Mnu, nu așa…

Posibilitățile pe care un program precum Adobe Photoshop le oferă pot fi extrem de tentante, atât de tentante încât e posibil să-ți fure un pic mințile. Exact așa cum s-a întâmplat cu designerul independent ungur X-Tomi care a desenat… asta.

El spune că ceea ce vezi ar putea fi un model de intrare în gama Range Rover căruia i-a spus Stormer și care nu are vreun corespondent în realitate, nici măcar în planurile îndepărtate ale celor de la Land Rover. În definitiv, Range Rover Evoque e o mașină suficient de mică, orice mai subdimensionat de atât și ne va fi foarte greu să-l privim ca pe un SUV. Iar Range Rover ar face bine să rămâne în zona SUV-urilor dacă vrea să mai fie luat în serios în continuare.

Nu, ce vezi aici este doar rodul imaginației lui X-Tomi și, am îndrăzni noi să spunem, al plictiselii lui. De asemenea, ar putea fi și o umbră de mândrie națională, pentru că rezultatul final conține mai mult decât o mică idee de Suzuki Vitara în el, o marcă cu o prezență solidă în Ungaria. Un fel de Ford al lor, dacă vrei.

Nici dacă ar jura pe tableta lui grafică tot nu l-am crede pe X-Tomi că ceea ce vedem este altceva decât un Suzuki Vitara cu grilă, faruri și jante de Range Rover, pentru că fix asta este. Lucru care ne face să ne întrebăm: care-i rostul acestui exercițiu de design?

Întrebarea noastră va rămâne la fel de nesatisfăcută ca și foamea celebrului Wile E Coyote, pentru că singura motivație prezentată de X-Tomi a fost asta: i s-a părut că partea frontală a lui Vitara și grila seamănă cu cele de la Range Rover – ceea ce e oarecum adevărat, dar tot nu ne-ar fi făcut să ne gândim la un Suzuki Evoque așa ca cel de față.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top