Cel mai economic BMW Seria 1 consumă doar 3.8 l/100 km

BMW a publicat datele oficiale corespunzătoare versiunii 116d EfficientDynamics Edition, cel mai economic bavarez pe care îl poți cumpăra la ora actuală.

Cu un propulsor diesel de 1.6 l si 116 CP, 116d EfficientDynamics este considerabil mai economic decat versiunea standard 116d ce se foloseste de aportul unui motor diesel de 2 litri. La fel de spectaculos ca valoarea consumului mediu (3.8 l/100 km) este cifra leganta de emisiile de CO2 (99 g/km), valoare ce poate fi comparata fara probleme cu unii dintre cei mai eficienti hibrizi de pe piata.

Spre deosebire de un Seria 1 standard, 116d EfficientDynamics Edition beneficiaza de aportul unor optimizari aerodinamice, transmisie manuala cu rapoarte mai lungi si a anvelope cu rezistenta scazuta. Aceste modificari se adauga deja cunoscutului pachet EfficientDynamics, ce echipeaza toate modelele produse de bavarezi.

Viteza maxima este de 195 km/h iar sprintul pana la 100 km se realizeaza in 10.5 secunde, valori foarte bune raportate la prioritatile ecologice ale acestui model.

Adaugati comentariu