Cel mai rapid, agil și fiabil Land Rover construit vreodată – Range Rover Sport

Noul Range Rover Sport, prezentat în premieră mondială pe străzile New York-ului, reprezintă reuşita supremă în categoria SUV-urilor sport premium. Este fără echivoc cel mai rapid, agil si fiabil Land Rover construit vreodată.

Decorul din Manhattan s-a dovedit alegerea perfectă pentru premiera mondială, Range Rover Sport inregistrând cele mai bune vânzări în SUA, în comparaţie cu orice altă piaţă din lume, iar New York fiind oraşul în care modelul s-a vândut cel mai bine.

Dezvoltat simultan cu apreciatul model All-New Range Rover, Noul Range Rover Sport oferă cea mai bună dinamică on-road de până acum, aceasta fiind dublată de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai înalte standarde. Noul model oferă clienţilor nu doar un exterior mai robust şi mai puternic, ci şi un interior mai luxos şi mai flexibil, fiind prevăzut cu opţiunea de suplimentare a scaunelor, 5+2.

Suspensia din aluminiu şi elementele tehnologice inovative ale şasiului fac ca noua arhitectură a modelului Range Rover Sport să fie mai uşoară cu până la 420 Kg. Acest lucru modifică dinamica vehiculului, permiţându-i să îmbine cu succes o manevrabilitate excelentă cu un confort excepţional, oferind un mix unic de lux şi dinamism şi o experienţă de condus completă, reducând, în acelaşi timp, emisiile de CO2 la 194g/Km.

Înaintea evenimentului de lansare internaţionala, din cadrul Salonului Auto de la New York, Directorul Global Land Rover, John Edwards, declara: “Noul Range Rover Sport este vehiculul conceput şi proiectat fără niciun compromis. Păstrând la baza capabilitatea Land Rover, este unul dintre vehiculele cele mai orientate către mersul pe şosea  produse de noi, păstrându-şi nealterată capacitatea de adaptare la orice tip de teren. Este un vehicul proiectat pentru a fi condus. Am adus experienţa de a conduce, manevrabilitatea şi agilitatea la un alt nivel, astfel încât Land Rover să ofere combinaţia perfectă între caracterul sportiv şi capabilitate, versatilitate şi lux, la cele mai înalte standarde.”

“Construind pe succesul varfului de lance al gamei – Noul Range Rover – cel mai recent model Range Rover Sport este dotat, de asemenea, cu o gamă generoasă de noi tehnologii, care contribuie la transformarea performanţei, rafinamentului şi a capabilităţilor sale”, adaugă Edwards.

Cu ocazia lansării, clienţii Noului Range Rover Sport vor putea alege între patru tipuri de motorizări: două motorizări supraalimentate, pe bază de benzină (V8, 5.0l, 510CP şi noul V6 3.0l, 340CP) şi două motorizări diesel (TDV6, 3.0l 258CP si SDV6, 292CP).  Opţiunile de motorizări se vor diversifica în a doua parte a anului 2013, prin introducerea unei versiuni diesel extrem de performante, SDV8 4.4l, 339CP. În plus, un motor diesel hybrid, inovator şi extrem de eficient, va fi disponibil începând cu anul 2014.

Adaugati comentariu