Cel mai tare Amarok a intrat în producție. Are peste 270 de cai putere!

VW Amarok

Cel mai puternic Volkswagen Amarok a intrat în producția de serie la uzina Volkswagen Commercial Vehicles din Hanovra, Germania. Mașina va ajunge la mijlocul lunii iunie în showroom-uri cu motor V6 TDI de 3.0 litri și 258 de cai putere.

Puterea propulsorului V6 cu șase cilindri poate ajunge temporar la 272 de cai putere, între 3.250 și 4.000 rpm, cu ajutorul unui sistem overboost. Motorul livrează un cuplu de 580 Nm, disponibil între 1.400 și 3.000 rpm.

https://www.autoexpert.ro/preturi-volkswagen-touareg-noul-suv-porneste-de-la-49-111-euro/

Pe lista dotărilor standard se regăsesc sistemul de tracțiune integrală 4MOTION, dar și transmisia automată cu opt rapoarte, dar și faruri LED. Amarok cu motor V6 vine cu plafon vopsit în Titanium Black, scaune îmbrăcate în piele Nappa și jante Talca de 20 de inci, de culoare Dark Graphite. Volkswagen a inclus în premieră în gamă și o vopsea nouă pentru exterior, Peacock Green, alături de deja culorile mate deja familiare, Ravenna Blue și Indium Grey.

Liniile de echipare din ofertă sunt Aventura și Highline. Prețul de pornire în Germania este de 51.384 de euro în versiune Aventura și de 58.072 de euro pentru Amarok în versiune Highline.

Odată ajuns pe piață, Amarok cu motor V6 va fi rival pentru X-Class de la Mercedes, în versiune X 350d 4MATIC.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top