Cel mai tare showroom Porsche e în vârful Alpilor

Showroom Porsche

Porsche și-a deschis cel mai spectaculos showroom dintre cele aproximativ 700 pe care le are în lume. Unul tocmai în vârful unui munte din Alpii Francezi, care a primit o singură mașină: un Porsche Cayenne.

Un dom de sticlă a fost ridicat pe vârful muntelui, la aproximativ 2200 de metri altitudine. Este “pop-up store”-ul aflat la cea mai mare înălțime, la doar o aruncătură de băț de restaurantul Rok din stațiunea Meribel. Dacă numele vi se pare cunoscut, trebuie să știți că este stațiunea în care legendarul Michael Schumacher a suferit accidentul care l-a lăsat paralizat acum 4 ani.

O domnișoară hostess și un expert în produsele Porsche sunt zilnic acolo, în domul de sticlă de la peste 2000 de metri, pentru a răspunde întrebărilor celor interesați și pentru a programa teste cu mașinile solicitate. Nu de-a lungul pârtiei de schi, ci pe drumuri montane, pentru a verifica manevrabilitatea vehiculelor cu patru uși. Pe lista mașinilor disponibile se află Porsche Macan, Cayenne și noul Panamera Sport Turismo.

Porsche Cayenne showroom

GALERIE FOTO

Globul de sticlă este construit pentru a face față intemperiilor. Căderi masive de zăpadă, temperaturi de până la 25 de grade Celsius și vânturi de până la 160 km/h nu pot afecta construcția. Nu a fost deloc ușor ca globul transparent să ajungă pe vârful muntelui. Organizatorii l-au adus acolo cu elicopterul, iar SUV-ul a fost tractat pe zăpadă de snowmobile.

Magazinul va rămâne deschis până în aprilie, așa că, dacă plănuiți o vacanță la schi în zonă, poate aveți timp să treceți și pe la impresionantul showroom.

Adaugati comentariu