Cel mai verde model Land Rover

Standul Land Rover, din cadrul Salonului Auto de la Geneva, va fi unul dintre cele mai captivante din istoria mărcii: prezentarea tehnologiei hibride, a noului Range Rover Evoque în ambele variante – Coupe și cinci uși – și a două ediții limitate.

“Range_e” isi va face debutul in cadrul salonului auto, cu prototipul Land Rover diesel hibrid prin conectare la priza. Aceasta tehnologie este una dintre cele cateva prototipuri recent demarate la Centrul de Design si Tehnologie Land Rover din Anglia. “Range_e” are la baza modelul Range Rover Sport si detine o motorizare de 3.0l TDV6, transmisie automata ZF cu 8 rapoarte. 

Combinat cu un sitem hibrid diesel  paralel, “Range_e” devine un SUV premium ce poate performa ca un autovehicul electric pur. “Range_e” este primul 4X4 de la Land Rover ce poate realiza 89g de CO2 / km. Are o autonomie de 32 km EV (electric vehicle), viteza maxima de aproximativ 193 km/ora … si o autonomie totala de 1.112 km.

In centrul scenei va fi Range Rover Evoque in ambele variante: coupe si cinci usi. In ziua presei, 01 martie, Land Rover va anunta atat preturile cat si o parte a optionalelor disponibile, oferind oportunitatea clientilor de a-si configura propria versiune, in acord cu personalitatea fiecaruia.

O gama de pachete optionale pentru exterior, culori contrastante pentru acoperis si spoilere, multiple posibilitati de personalizare a interiorului, si o serie de tehnologii avansate concepute pentru a maximiza confortul si placerea de a-l conduce. Range Rover Evoque ofera clientilor posibilitatea de a allege intre trei pachete de design: contemporanul  “Pure”, luxoxul “Prestige” si cel mai indraznet si sportiv “Dynamic”.

Clientii isi vor putea configura aceste variante cu diferite modele de interior, pachete optionale,  independente si cu accesorii, avand astfel si mai multa libertate de a-si crea masina visurilor lor.

Gerry McGovern, director de design Land Rover a declarat: “Clientilor le place sa se expuna intr-un mod unic cu masina lor, de aceea noi am creat foarte multe posibilitati de personalizare pentru Range Rover  Evoque, pastrand in acelasi timp esenta designului.”

Clientii pot opta si pentru o selectie variata de accesorii din gama oficiala Range Rover. Acestea includ elemente de exterior si interior, impreuna cu o lista cuprinzatoare de accesorii pentru incarcare si remorcare.

De asemenea, in cadrul salonului, vor debuta doua serii limitate: The Range Rover Autobiography Ultimate Edition – cel mai luxos Range Rover de pana acum. Cu un nivel al luxului de neegalat, atat pentru sofer, cat si pentru pasageri, Range Rover Ultimate Edition ofera o varietate de optionale super-premium cum ar fi pielea lucrata manual -foarte placuta la atingere; Printre dotarile aflale in standard se afla:  portbagaj capitonat cu lemn de tec – inspirat de la yachturi, si iPad-uri* in tetiere.
 
Editiile limitate Discovery 4 2011, Black and White aduc un aer mai proaspat si contemporan de design pentru cea mai recenta generatie Discovery 4.  Ambele variante ofera un nivel de echipare luxos, ce nu a mai fost intalnit pana acum la Discovery 4 – combinand interioare sofisticate intr-o paleta de culori contemporane. Ambele editii limitate, Discovery 4 ofera pe sosea o experienta rafinata, intalnita la limuzine; versatilitatea unui autovehicul spatios, sapte locuri pentru adulti si o experienta off-road de neegalat.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top