Cele mai bune accesorii auto 2021: tehnologie auto de care nu ai știut niciodată că ai nevoie

Accesorii auto

De la camerele de bord care vă vor dovedi nevinovăția într-un accident, la emițătoarele Bluetooth fără fir pentru sistemele de sunet auto care precedă conectivitatea smartphone-ului, piața accesoriilor auto este cu siguranță una variabilă. S-ar putea să simți că trebuie să mergi la NetBet Cazinou online și să faci multe profituri înainte să poți cumpăra aceste gadgeturi; dar nu iti face griji. Gadgeturile și echipamentele auto au devenit cu adevărat accesibile.

 

  1. NEXTBASE 622GW DASH CAM

Prindeți șoferii în forță cu această cameră de bord 4K

Nu este nimic mai enervant decât să încercați să explicați companiei de asigurări că accidentul nu a fost vina dvs., indiferent ce fel de rețea încurcată de minciuni încearcă să țină terțul. Ei bine, acum, dovada este în cameră. Înregistrând în calitate 4K, această cameră inteligentă de bord vă permite să înregistrați și să transferați cu ușurință imaginile de pe dispozitiv pe telefon sau pe computerul de acasă. Folosește un tampon magnetic pentru a se fixa pe tabloul de bord și vă urmărește GPS-ul și viteza pentru a vă asigura că totul este corect și pătrat ori de câte ori aveți un accident.

 

  1. TILE MATE

„Unde tastez, unde telefon?” Nu știu? Tile Mate îi va găsi

Deși tipul din Britain’s Got Talent s-ar fi putut bucura de cele 15 minute de faimă (nu-mi amintesc „unde mă tastează, unde mă telefonez? Căutați-l pe Youtube, vă va arunca mintea), știm prea bine frustrarea de a-i deplasa în mod greșit. Acest gadget la îndemână se atașează la chei; îl puteți suna de pe telefon sau consultați aplicația pentru a vedea când au fost văzute ultima dată. De asemenea, puteți apăsa butonul de pe Tile Mate în sine și vă va suna telefonul … și chiar va face un zgomot în modul silențios – la îndemână, nu?

 

  1. ÎNCĂRCĂTOR DIVI USB

Încărcați-vă din mers

Încărcătorul USB Divi este unul dintre cele mai compacte încărcătoare auto de pe piață, cu un design subțire, care se potrivește aproape de marginea prizei. Vă va permite să încărcați simultan două dispozitive la viteză maximă cu 2.4A în fiecare port USB. Carcasa din aluminiu arată mai premium decât opțiunile din plastic de pe piață, iar tehnologia de rezistență la zgârieturi o păstrează ca nouă. Încărcătorul Divi are o serie de garanții de siguranță și vine cu o garanție de 12 luni a producătorului.

 

  1. RECEPTOR BLUETOOTH FIREFLY

O opțiune simplă pentru transformarea cutiei într-un difuzor Bluetooth

Adăugați Bluetooth la sistemul dvs. audio auto cu Firefly, cel mai mic receptor de muzică din lume. Firefly vă permite să transmiteți muzică de pe smartphone pe orice dispozitiv cu intrare AUX. Conectați Firefly la sistemul audio și la o sursă de alimentare USB și asociați-l cu smartphone-ul. Odată asociat, Firefly își va aminti dispozitivul și se va conecta automat ori de câte ori sunteți în apropiere.

 

  1. ARTECK CAR JUMP STARTER 8000MAH

Obțineți o creștere instantanee a puterii

Dacă mașina dvs. merge puțin și nu va porni întotdeauna prima dată, nu sunați la un service de remorcare sau nu așteptați pe marginea drumului pentru ajutor, folosiți Arteck. Acest mic dispozitiv la îndemână vă va încărca vehiculul de până la 20 de ori cu o singură încărcare, cu cabluri grele și clemă încorporate. Vă va încărca, de asemenea, toate dispozitivele portabile, cum ar fi smartphone-uri, tablete, camere, căști fără fir și portabile sisteme de jocuri etc. și, dacă nu a fost suficient, are incorporată o lanternă cu LED ultra-strălucitoare.

 

  1. TRANSMISOR FM BLUETOOTH FĂRĂ PROIECTARE LDESIGN

Loveste-te de melodii cu acest transmițător Bluetooth la îndemână

Când sunetul radio vă face literalmente să doriți să aruncați o garnitură, conectați-vă telefonul la acest transmițător și redați propriile melodii prin stereo-ul mașinii. Cu un microfon încorporat, anularea ecoului și suprimarea zgomotului, acest transmițător se dublează ușor ca dispozitiv de apelare mâini libere și se triplează ca încărcător. Conectându-se direct la priza brichetei, acest transmițător este ușor de utilizat și, potrivit persoanelor care l-au cumpărat deja, oferă și o mulțime de calități de performanță.

 

  1. AUTOGLIMA COLECȚIA – CAROSERIE PERFECTĂ, ROȚI ȘI INTERIORI

Obțineți o mașină cu aspect nou

Dacă tocmai ați primit o mașină nouă sau doriți să vă actualizați mașina veche, ați fi surprins cât de eficientă este o curățare completă. Dacă sunteți în căutarea unei curățenii totale, nu puteți greși cu colecția Autoglym Caroserie, Roți și Interior. Kitul conține tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă face mașina să strălucească din nou, inclusiv șampon pentru caroserie, lustruire cu rășină superioară, protecție suplimentară la luciu, roți curate, pansament instant pentru anvelope, garnitură din aliaj, șampon interior, lustruire pentru sticlă pentru mașină, vinil și cauciuc, un burete , o cârpă de finisare de înaltă tehnologie și, în cele din urmă, o cârpă uscată.

 

Adaugati comentariu