Cele mai frumoase femei din lume

După ce oamenii de știință au descoperit o formulă după care se poate stabili cât de frumos este cineva, acum s-a făcut și un clasament al celor mai frumoase femei din lumea întreagă.

Formula care stabilește cine e cea mai frumoasă

Potrivit cercetătorilor, există șase caracteristici fizice cărora oamenii nu le pot rezista, cea facială fiind cea mai importantă. Totul se rezumă la o filozofie antică greacă numită „raportul Phi” sau „numărul de aur”. Julian De Silva, cercetător la  Centre for Advanced Facial Cosmetic and Plastic Surgery a utilizat acest număr, împreună cu cartografierea facială pe calculator, pentru a determina care celebrități au fața ideală și simetria necesară în raport cu Phi.

Marilyn Monroe, la finalul topului

Dacă standardele de frumusețe variază în funcție de cultură, metoda raportului este o abordare interesantă a esteticii și ar putea oferi unele indicii legat de modul în care anumiți oameni reușesc să iasă mai mult în evidență față de alții. Astfel, Amber Heard ocupă locul fruntaș, cu o simetrie facială de 91.85 la sută, în timp ce Helen Mirren se clasează pe locul 6 și Marilyn Monroe abia pe locul 9.

Dr. De Silva a subliniat că acest studiu nu își dorește să întoarcă femeile una împotriva celeilalte. “Cu această tehnologie am rezolvat un mister: ce anume face ca cineva să fie frumos din punct de vedere fizic”, a spus el. “Rezultatele sunt uimitoare și arată că mai multe actrițe și modele celebre au caracteristici faciale care se apropie de principiile antice grecești în ceea ce privește perfecțiunea”.

Vezi topul celor mai frumoase femei din lume aici

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top