Cele mai frumoase suporturi de biciclete

Suporturi de biciclete autoexpert.ro

Cum să ”parchezi” bicicleta într-un apartament fără a strica aspectul camerei? Am căutat pe net cele mai frumoase suporturi de biciclete, care se încadrează în diverse decoruri interioare. Iată-le!

Bicicletele au fost mereu apreciate. Te relaxează, te duc la timp la destinație și te mențin în formă. Singura lor problemă este depozitarea. Cum înghesui o bicicletă într-un apartament?

Simplu: în loc s-o lași pe jos și s-o ocoloești de fiecare dată, mai bine cauți un perete gol și montezi pe el un suport de biciclete. Iar dacă suportul este elegant, îl poți încadra perfect în stilul camerei. Utilitate și eleganță deopotrivă.

Cea mai bună parte e că pe unele dintre ele ți le poți face singur! Câteva bucăți de PFL, holșuruburi, adeziv și puțină îndemânare – asta e tot ce-ți trebuie. Sau poți folosi piese de biciclete, precum ghidonul și șaua. Astfel, integrezi perfect designul suportului în lumea ciclismului.

Suporturi de biciclete elegante

Sigur, posibilitățile sunt infinite, atâta vreme cât si imaginație. În acest articol, găsești câteva idei pe care le poți folosi. Sau pe care le poți cumpăra. De exemplu, suportul vertical de la Artifox (foto mai sus) costă 290 de dolari și îl găsești aici. Se asortează excelent cu parchetul și mobilierul, pentru că vine în trei nuanțe, la alegere: nuc, stejar alb și stejar negru. Este confecționat din lemn masiv, pentru a rezista și în cazul bicicletelor mai grele.

Sau, dacă îți permiți, poți cumpăra suportul minimalist de la vadolibero, cu 880 de euro (foto sus). Se pretează bine interioarelor moderne și poate fi personalizat cu accesorii în diferite culori, asortate interiorului. Suportul este realizat din oțel inoxidabil cu finisaj satin, iar accesoriile sunt îmbrăcate în piele fină, produsă în Italia. Astfel, poți fi sigur că nu vei zgâria cadrul bicicletei. Poate fi utilizat la biciclete cu ghidonul de până la 70 cm lungime.

➡ Test comparativ de vehicule electrice: bicicletă, trotinetă, scuter și longboard 💡

Mai jos ai alte două exemple de suporturi de biciclete stilate. Primul este realizat de TheIronRoots și folosește o șa și un ghidon, pentru a imita forma unui trofeu de vânătoare. Culorile șeii și plăcii din lemn pot varia în funcție de preferințe. Prețul: de la 110 euro, în funcție de culori și materiale.

Al doilea este un adevărat cuier suspendat. Pe lângă bicicletă, în el poți agăța cheile, iar pe el poți așeza un obiect decorativ și niște cărți. Desenul inspirat și utilitatea i-au permis să câștige în 2018, premiul 1 la A’Design Award. Este conceput de un designer român, pe nume Adrian Bogdan. Producătorul are în ofertă o mulțime de modele, care pornesc de la 46 de dolari.

 

Via YankoDesign

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top