Cele mai frumoase tradiții de Crăciun

Ca în fiecare an, în luna decembrie, de Crăciun, oamenii par mai îngăduitori unii cu alții. În această perioadă magică, numeroase tradiții din toată lumea fac din acest sezon unul foarte special.

Krampus, Austria

În Austria, o creatură demonică hoinărește pe străzile orașului, înfricoșând copiii, pedepsindu-i p cei răi – acesta nu este un scenariu de Halloween, ci opozantul Sfântului Nicolae, Krampus.

În tradiția austriacă, Sfântul Nicolae recompensează băieții și fetele cuminți, în timp ce Krampus face exact contrariul. În prima săptămână din decembrie, bărbații se îmbracă precum Krampus, înfricoșându-i pe cei mici.

Cină de Crăciun cu junk-food, Japonia

Pentru japonezi, Crăciunul nu are o așa de mare importanță. În afară de câteva tradiții, cum ar fi oferirea de cadouri, Crăciunul rămâne în mare parte o noutate în țară. Cu toate acestea, o nouă tradiție a apărut în ultimii ani – sărbătorirea Crăciunului cu fast-food.

„Ziua Lumânărilor mici“, Columbia

„Ziua Lumânărilor mici“ („Día de las Velitas“) marchează începutul sezonului de Crăciun în întreaga Columbie. În cinstea Fecioarei Maria, oamenii aprind lumânări și felinare din hârtie, pe care le țin la fereastră.

Click aici continuarea articolului

Adaugati comentariu