Cele mai scumpe mașini din lume aflate acum în producție

Lykan Hypersport

Aproape 5 milioane de dolari pentru o mașină? Există nebuni excentrici care ar da oricât pentru un bolid cu peste 1000 de cai putere! Așa că iată cele mai scumpe mașini din lume care se află, la ora actuală, în producție.  

Koenigsegg CCXR Trevita – 4,8 milioane de dolari

Koenigsegg este primul pe listă cu al său CCXR Trevita, cea mai scumpă mașină certificată pentru drumurile publice. Vehiculul valorează pratic greutatea lui în diamante. Producătorul suedez a dezvoltat anume pentru Trevita un nou tip de finisaj exterior, Koenigsegg Proprietary Diamond Weave, care integrează fibră de carbon și praf de diamante.

Koenigsegg CCXR Trevita

Doar trei astfel de mașini au fost construite, iar specificația tehnică te face să te freci la ochi. Sub diamante se ascunde un motor V8 de 4.8 litri, care dezvoltă 1.004 CP, ceea ce l-ar face pe orice șofer depășit de această bestie pe roți să creadă că visează.

Lamborghini Veneno – 4,5 milioane de dolari

Otravă. Asta înseamnă Veneno. Este denumirea aleasă pentru Aventador modificat, lansat la aniversarea de jumătate de secol a producătorului de hypercar-uri. Este denumirea perfect pentru o mașină care arată… mortal din orice direcție.

Lamborghini Veneno

Aflați topul care sunt cele mai scumpe 5 mașini din lume pe site-ul Miss Auto!

Adaugati comentariu