Cele mai tari mașini de poliție din lume – Lamborghini, Mustang și Aston Martin

BMW i8 mașini de poliție

Poliția din Italia tocmai a primit cel de-al doilea Lamborghini Huracan. Hypercar-ul italian intră în elita mașinilor senzaționale conduse de polițiști. În Dubai, oamenii legii din lumea bogaților conduc niște bestii pe roți.

Lamborghini Huracan

Lamborghini tocmai a donat cel de-al doilea Huracan poliției italiene. Ca și primul bolid, și acesta va fi folosit – așa cum anunță comunicatul dat de producătorul de hypercar-uri – pentru “operațiuni obișnuite”, dar și pentru transporturi de sânge și organe, care necesită intervenții urgente. Cu un motor V10 și tracțiune integrală, Huracan vine cu tot ce trebuie unei mașini de poliție: sirenă, girofar, comunicație radio, cameră video și chiar un suport pentru armă. Carabinierii sunt acum foarte “cool”, dar evident nu sunt singurii din lume care au hypercar-uri în flotă.

Lamorghini Huracan

Mercedes-AMG G63 Brabus

4.9 secunde de la 0 la 100 km/h și o viteză maximă oficială de 250 km/h. Neoficial, e nebunie curată să îți imaginezi că poți să scapi de Mercedes-AMG G63 Brabus cu girofarul pe acoperiș, care patrulează pe șoselele din Emiratele Arabe Unite. Iar pentru că SUV-ul gigant are și tracțiune integrală, răufăcătorii nu pot scăpa nici dacă se aventurează pe dune de nisip. Pentru asfaltul ca în palmă, există întotdeauna un… Aston Martin.

Citiți mai departe pe site-ul Miss Auto, unde găsiți și fotografii cu cele mai tari mașini din flotele de poliție.

Adaugati comentariu