CFMOTO CForce 450L EPS, un aliat off road care nu va ceda în fața obstacolelor

CFMOTO CForce 450L EPS, un aliat off road care nu va ceda în fața obstacolelor. Brandul chinezesc CF Moto te așteaptă cu cele mai noi vehicule 4 x 4 de teren de tip ATV și Side-by-Side (UForce, ZForce), alături de o gamă foarte diversificată de accesorii ATV (trolii, radiatoare, scuturi de protecție, soluții variate de depozitare – cutii și coșuri, extensii pentru rack-uri – și parbrize, oglinzi, handguards, apărători de mâini, spătar pasager, accesorii agricole și de grădină, bumpere, accesorii de iarnă, de vânătoare și de confort), plus numeroase echipamente de protecție off-road (ochelari, căști, cizme, pantaloni, bluze, jachete, tricouri, mănuși, impermeabile).

 

Astăzi vom vorbi de un model de ATV de la acest producător, și anume ATV CFMOTO CForce 450L EPS, care, spre deosebire de alte modele, este mult mai compact și solid, menținând în același timp ADN-ul familiei CFMOTO CForce.

CF Moto 450 L EPS este varianta 400 cc cu șasiu lung, ce poate acomoda în condiții optime de confort pilotul și un însoțitor. Servodirecția EPS vă oferă un avantaj atunci când aveți de parcurs trasee lungi. La nivel de motorizare, acest ATV entry-level din lineup-ul CFMOTO vine echipat cu motor 1 cilindru, pe răcire, cu lichid, 4 timpi, SOHC, 4 valve, 400 cc capabil să genereze până la maximum 31 cai putere. Acesta este prevăzut cu injecție electronică de la Bosch (EFI). Motorul este cuplat la o cutie automată CVTech cu frână de motor. Fiecare aventură pe drumuri accidentate și pline de obstacole devine mai sigură prin folosirea tracțiunii 2wd / 4wd cu diferențial blocabil 4wd.

CFMOTO CForce 450L EPS, un aliat off road care nu va ceda în fața obstacolelor

La capitolul șasiu, CForce 450L impresionează prin dotarea cu suspensii independente cu braț dublu în A pe față și pe spate, amortizoare pe ulei ajustabile. Puterea de stopare este furnizată de frânele pe discuri hidraulice puternice. Look-ul modern al ATV-ului CFMOTO CForce 450L este subliniat de dotarea cu jante 12 inch din oțel. Modelul este disponibil cu patru opțiuni de culoare distincte: Lava Orange (portocaliu), Royal Blue (albastru), Nebula Black (negru), True Timber Camo (camuflaj).

Pachetul standard de dotări include sistem de iluminare cu faruri de înaltă intensitate și lumini spate integrate pentru a prelungi distracția pe traseul off-road preferat și pe timp de noapte sau când afară este ceață. Caracterul utilitar al vehiculului CFMOTO de față se reflectă prin accesorizarea cu rack-uri heavy-duty din oțel 34 kg (75 lbs) pe față și 45 kg (100 lbs) pe spate. Mai mult decât atât, modelul deține din fabrică cârlig de remorcare 2 inch (fără bilă). Oferă o capacitate de remorcare de 281 kg (620 lbs). Capacitatea de încărcare este de 230 kg, iar garda la sol minimă este de 250 mm (9.8 inch). Șaua riderului are înălțimea 530 mm.

Pe segmentul din care face parte, CFMOTO CForce 450L EPS se distinge prin manevrabilitate și dotările complete, precum și prin componentele și ingineria de ultimă oră. La bordul acestui ATV, veți beneficia cu fiecare prilej de o aventură pe cinste alături de un coechipier. În plus, se va dovedi un partener de încredere pentru sarcinile simple prin preajma gospodăriei, la fermă sau în jurul cabanei. Accesibilitatea și raportul excelent preț – calitate fac din CForce 450L EPS o alegere inspirată pentru riderii începători cu poftă de senzații extreme off road.

Adaugati comentariu