CFR a lansat licitația pentru reparațiile la Podul Constanța

CFR SA a lansat licitația pentru reparațiile la Podul Constanța. Astfel, compania va achiziționa serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor de reparație a podului de cale ferată.

Valoarea totală estimată a contractului este de aproape 3,5 milioane de lei fără TVA, din care 101.175 lei pentru servicii de proiectare şi 3,39 milioane de lei fără TVA pentru execuţia lucrărilor, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat, potrivit unui comunicat al CFR.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 07 mai 2019, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 15.30, iar durata contractului este de 8 luni de la semnare, din care două luni pentru proiectare şi 6 luni pentru execuţie.

„Dat fiind faptul că podul feroviar de la km 4+327 reprezintă unobiectiv de utilitate publică, cu o importanţă deosebită atât pentru traficul feroviar, […] Citeste continuarea articolului AICI

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top