Challenge auto la IAC – Cupa Carrefour Militari

Pasionații de automobilism pot savura pe 17 și 18 iunie în cadrul Parcului Comercial Carrefour Militari cel mai pasionant concurs de îndemânare auto din România. Campionatul Național de Îndemânare Auto revine anul acesta în locul unde a debutat în mai 2011, dar într-o nouă formulă – INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE – și într-o zonă mai generoasă și mai atractivă a Parcului Comercial Carrefour Militari.

Pe parcursul a două zile, pasionații de automobilism, iubitorii de senzații tari și amatorii de adrenalină vor putea urmări zeci de mașini special preparate pentru competiții auto, executând manevre de mare precizie și finețe printre jaloane, într-un ritm nebun, totul contracronometru. Pentru a-și dovedi îndemânarea, piloții trebuie să străbată traseul de concurs stabilit fără greșeală, contracronometru. Sunt invitați să se înscrie atât piloți experimentați, posesori de automobile de competiție, cât și șoferi amatori cu mașini de stradă, care vor să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan. Sunt bine-veniți tinerii peste 10 ani și șoferițele – care beneficiază de grupe de concurs speciale. La finalul competiției, vor fi desemnați și premiați, primii trei clasați pe grupe și clase, astfel:

  1. Grupa Debutanți (D) Clasa D1 – cu puterea până la 100 CP, Clasa D2 – cu puterea între 100 și 150 CP 2. Grupa Juniori (J) Clasa J1 – cu vârsta între 10 și 14 ani, Clasa J2 – cu vârsta între 14 și 18 ani
  2. Grupa Avansați (A) Clasa A1 – automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc, Clasa A2 – automobile cu cilindreea nominală între 1600 și 2000 cmc, Clasa A3 – automobile cu cilindreea nominală între 2000 și 3000 cmc, Clasa A4 – automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc
  3. 4. Grupa Femina (F) Grupă unică rezervată concurentelor de sex feminin
  4. Grupa Modificate (M) – automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.),

De asemenea, se vor premia primii trei clasati Open, echipe și Cel mai bun timp al zilei.

Programul Concursului: – sâmbătă, 17 iunie, 14:00 – 20:00, antrenamente libere

– duminică, 18 iunie,10:30, antrenamente cronometrate

12:30, manșele I și II de concurs

17:30, festivitatea de premiere

Poziția în clasament este dată de timpul cel mai bun realizat într-una dintre cele două manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

Parcul Comercial Carrefour Militari, gazda evenimentului, puternic implicată în organizarea acestei competiții, alături de “GT Auto Club Sportiv” și ACR, ne asigură condiții competiționale excepționale și premii surpriză pentru piloții câștigători ai grupelor și claselor din concurs. Totodată, câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome și cupe, premii de la Bricodepot, Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli, înghețată Avanti, service de roți gratuit de la AutoZone.

International Autotest Challenge, reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de întrecerile cu mașini. Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Traseu-IAC-et2-2017

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de IAC, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina web www.gtautoclub.ro.

Pe 17 și 18 iunie, ne vedem la Parcul Comercial Carrefour Militari, Autostrada. Bucuresti-Pitesti, Km 11.4, Comuna Chiajna, Jud. Ilfov pentru cea de-a doua ediție a International Autotest Challenge .

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top