Chevrolet a pregătit un adevărat festin la Salonul Auto de la Paris

La Paris, Chevrolet are de comunicat ştiri pentru aproape toate segmentele pieţei de profil, organizând premiera mondială pentru noul Aveo hatchback, remarcabilul Orlando MPV şi Captiva SUV şi o primă apariţie sub formă de maşină de prezentare a modelului Cruze hatchback cu 5 uşi.

Noul Orlando
Orlando reprezintă primul model Chevrolet din segmentul european al MPV-urilor de familie, o adevărată maşină de familie care combină caracterul practic al unui autovehicul cu 7 locuri şi interiorul flexibil cu remarcabilul design crossover. Orlando aduce o nouă combinaţie incitantă între funcţionalitate şi atitudine în segmentul maşinilor de familie, adoptând un aspect îndrăzneţ, caracteristic Chevrolet, şi un acoperiş jos cu o siluetă inspirată de modelele crossover.

Când modelul Orlando va fi lansat pe piaţă în Europa, la începutul anului 2011, clienţii vor putea alege între trei din cele mai recente motoare cu consum eficient de la Chevrolet: un motor pe benzină de 1,8 litri şi două motoare diesel de 2,0 litri cu performanţe diferite.

Noul Aveo
Noul Aveo cu 5 uşi de la Chevrolet va aduce stilul „hot-hatch” în segmentul autovehiculelor de mici dimensiuni, versiunea finală de serie arătând la fel de bine ca maşina de prezentare Aveo RS expusă la Saloanele Auto de la Detroit şi Geneva în acest an.

Va fi disponibilă o gamă completă de motoare pe benzină şi diesel cu patru cilindri, încorporând VVT (sincronizarea variabilă a supapelor), fazarea continuu variabilă a celor două came şi tehnologia injecţiei common rail. Pentru anumite motoare va fi disponibilă opţional şi prima transmisie Chevrolet cu 6 viteze montată pe un autovehicul de mici dimensiuni.

[_newpage_]

Noul Captiva
Prezentând un nou design frontal, o gamă de îmbunătăţiri aduse interiorului şi motoare şi transmisii noi, noul SUV Captiva de la Chevrolet a avut premiera mondială la Paris şi urmează să fie lansat la nivel european în primăvara anului 2011.

Dinamismul modelului Captiva a fost, îmbunătăţit, prin modificări aduse şasiului, pentru a îmbunătăţi controlul caroseriei şi caracteristicile de rulare şi manevrabilitate. Controlul electronic al stabilităţii (ESC), sistemul de control al tracţiunii (TCS) şi sistemul de asistare la frânare (BAS) sunt dotări standard, Captiva oferind astfel un nivel înalt de siguranţă. 

Cruze hatchback
Se aşteaptă ca nivelul de atractivitate la scară mondială al modelului Chevrolet Cruze să crească şi mai mult atunci când versiunea hatchback cu 5 uşi se va alătura celei sedan în anul următor. La Paris va fi dezvăluită o versiune de prezentare a noului hatchback.

Cu atrăgătoarea linie coupe a acoperişului şi consola scurtă în faţă şi în spate, noul Cruze hatchback are aceeaşi postură dinamică precum versiunea sedan şi va fi recunoscut instantaneu. Acesta de asemenea utilizează noul sistem de şasiu integral (BFI), care este completat de o adaptare finală la componentele şasiului. Capacitatea de încărcare a modelului hatchback este de aproape 400 de litri, acesta fiind dotat cu scaune rabatabile fracţionat 60/40 în spate. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top