Mulți dintre noi și-ar dori să fie piloți profesioniști. Virajele la limită și tonele de adrenalină te fac să simți că trăiești. Sunt însă cazuri ocazionale când aderența joacă feste chiar și profesioniștilor. Că, deh, sunt și ei oameni, chiar și la volanul viitorului Chevrolet Camaro.

Este și cazul pilotului de teste al prototipului viitorului Chevrolet Camaro Z/28. Furat de șicana înșelătoare pe care o traversa, pilotul scapă mașina în parapetul de protecție. Datorită vitezei mici, singurele pagube au fost spoilerul și aripa dreapta față. Dacă s-ar fi întâmplat în virajul de la capătul lungii linii drepte de start – sosire a circuitului de la Nurburgring, altele ar fi fost rezultatele.

Totuși, privind cu atenție filmul în dreptul minutului 1:35, remarcăm blocarea frânelor pe spate, urmată de cea a roților din față, fapt care ne face să punem la îndoială reglajul sistemului ABS pe prototipul testat. Dar acesta este însuși scopul testelor: să verifice funcționarea tutror sistemelor înainte de începerea producției. Putem spune, deci, că americanii și-au atins scopul din plin!