Chevrolet Colorado Rally va fi expus la Salonul Auto de la Frankfurt

Prototipul Colorado Rally cu tracţiune integrală şi cabină dublă, prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Internaţional de la Buenos Aires, emană putere prin fiecare centimetru pătrat al caroseriei.

Cu atitudinea sa îndrăzneaţă, lăţimea mare şi jantele de 18 inch, din aluminiu, cu pneuri adaptate deplasărilor de teren acoperit cu noroi şi amortizoare specifice autovehiculelor de curse, a doua versiune a camionetei Colorado de dimensiuni medii, prezentată în cadrul Salonului Auto, transmite durabilitate şi performanţă. Prima versiune a modelului de prezentare Colorado a fost prezentată în premieră la Salonul Auto de la Bangkok, în luna aprilie a acestui an.

„Chevrolet a produs camionete încă de la început, acestea fiind o parte esenţială a portofoliului mărcii noastre. Datorită designului hotărât, rafinamentului şi potenţialului fără compromisuri, prototipul Colorado Rally reinterpretează în mod creativ moştenirea noastră grandioasă”, a declarat Wayne Brannon, preşedinte şi director executiv al Chevrolet Europe.

Farurile de dimensiuni mari cu tehnologie LED, grila radiatorului dublă specifică mărcii Chevrolet, o capotă a motorului sculptată cu atenţie şi aripile puternice, armate cu fibră de sticlă, definesc partea din faţă a modelului Colorado. Câte două lumini suplimentare, amplasate pe marginea frontală a acoperişului şi pe oglinzile laterale, geamurile acrilice specifice autovehicule de curse, cu fante de aer şi cârligele de remorcare, faţă şi spate, scot în evidenţă caracteristicile off-road ale autovehiculului.

Prototipul Colorado Rally este propulsat de un motor turbo-diesel cu o cilindree de 2,8 litri şi este dotat cu două troliuri de 5,5 cp, integrate în bara de protecţie faţă şi spate.

În timp ce caroseria modelului Colorado este vopsită cu un strat triplu de alb sidefat, stropit cu particule „aurii”, acoperişul şi barele de protecţie, bara antiruliu stilizată, precum şi partea interioară a compartimentului pentru încărcătură, unde sunt depozitate roata de rezervă şi trusele cu scule, sunt confecţionate din material plastic în culoarea cărbunelui.

Capacul din spate are două deschideri de mari dimensiuni, pentru îmbunătăţirea performanţelor aerodinamice şi o vizibilitate îmbunătăţită în partea din spate. Alte detalii de fineţe sunt capacul descoperit al rezervorului de alimentare cu carburant şi, desigur, papionul Chevrolet, care împodobeşte cu mândrie partea din faţă şi capacul spate.

În interior, inginerii de design s-au axat pe caracterul ergonomic, pe siguranţă şi funcţionalitate. Interiorul este dominat de o culoare de cenuşiu închis, care contrastează plăcut cu vopseaua argintie a celulei de siguranţă a cabinei şi detaliile metalizate. Scaunele sunt tapiţate cu neopren şi au cusături de culoare portocalie, iar partea superioară a panoului de instrumente este îmbrăcată în piele texturată.

Adaugati comentariu