Chevrolet Corvette ZR1 – Primele imagini și informații cu supercarul cu 755 CP

Chevrolet Corvette

Așa arată cel mai rapid și mai puternic Chevrolet Corvette construit vreodată! Este Corvette ZR1, prezentat oficial în Dubai, acasă la cei mai bogați oameni de pe planetă.

ZR1 vine mai rafinat, mai puternic, cu un eleron gigant și cu o viteză maximă de 340 km/h. Prezentarea oficială a avut loc cu doar câteva zile înaintea ca salonul auto de la Dubai să-și deschidă porțile. Mașina va ajunge în showroom-uri în primăvara anului viitor, iar GM speră să producă 2.000 – 3.000 de unități la uzina Bowling Green din Kentucky, dar producția nu se va opri aici dacă va exista cerere.

Chevrolet Corvette ZR1 (5)

Noul coupe este propulsat de un motor V8 de 6.2 litri, cotat la 755 CP.  “Nu am condus niciodată un asemenea Corvette și nimeni nu a făcut-o, pentru că nu a existat unul ca acesta până acum”, spune Mark Reuss, vicepreședintele Centrului de Dezvoltare Globală. “Puterea sa fără precedent le pune în gardă pe toate celelalte supercaruri, le anunță că ZR1 s-a întors.”

Americanii nu au anunțat prețul noii bestii, dar se estimează că ar putea depăși 130.000 de dolari. Doar pachetul cu fibră de carbon adaugă încă 15.000 de dolari prețului initial.

Chevrolet Corvette ZR1 (1)

Noul coupe cu acoperiș rigid va fi urmat la scurt timp de un ZR1 cu soft top. Corvette ZR1 va ajunge și la Salonul Auto de la Los Angeles, acolo unde producătorii vor furniza mai multe informații.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top