Advertisement

Chevrolet lansează programul Care Weeks

Chevrolet îşi ajută clienţii să se pregătească pentru iarnă prin intermediul unui oferte speciale ce include ,printre altele, și o verificare gratuită de iarnă.

Cu toţii ne pregătim pentru iarnă, însă şi autovehiculele noastre trebuie să fie pregătite pentru anotimpul rece în aceeaşi măsură, pentru a ne transporta în siguranţă în sezonul hibernal.

Chevrolet este preocupată continuu de oferirea unor servicii la standarde internationale clientilor sai. De aceea, pentru a susţine dorinţa clienţilor de a se pregăti pentru iarnă, Chevrolet lansează programul Care Weeks.

În timpul programului Care Weeks, care se va desfăşura în perioada 29 octombrie – 13 noiembrie 2010, proprietarii de autovehicule Chevrolet sunt invitaţi la reparatorii autorizaţi pentru o verificare de iarnă. 

Clienţii pot beneficia de: o revizie tehnică a autovehiculului, la un preţ promoţional recomandat de la 390 RON (TVA, piesele şi manopera incluse), o verificare gratuită de iarnă si accesorii originale Chevrolet la preţuri speciale.

Serviciile oferite în reţeaua Chevrolet sunt realizate conform standardelor producătorului, de echipe specializate şi cu piese originale Chevrolet. Chevrolet a pregătit şi un cadou primilor 500 de clienţi: o pereche de mănuşi cu sigla Chevrolet.  

În timp ce autovehiculul este verificat, clienţii vor putea testa noile modele Chevrolet şi vor primi informaţii utile despre noua gamă.

Care Weeks este un program exclusiv de fidelitate pentru proprietarii de autovehicule Chevrolet care va avea loc în perioada 29 octombrie – 13 noiembrie 2010.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top