Chevrolet – planuri mari pentru multe segmente ale pieții

Chevrolet

Chevrolet – planuri mari pentru multe segmente ale pieții. Chevrolet își propune mai mult decât să țină pasul cu ceilalți producători, mai exact, să mărească ritmul și să ridice ștacheta. 

Cu o tradiție puternică peste ocean, Chevrolet a pătruns în Europa cu avânt și planuri mari pentru multe segmente ale pieții auto. Preluarea și ulterior rebranding-ul poducătorului Daewoo a provocat strâmbări din nas pe alocuri.

Pentru a evita pe viitor asocierile și comentariile răutacioase, Chevrolet a început o serioasă campanie de dezvoltare a unor noi produse, capabile să ridice considerabil calitatea și să mulțumească până și pe cei mai pretențioși pasionați de mașini.

Progresele continue sunt vizibile la fiecare nou model lansat. Inginerii Chevrolet analizează comportamentul fiecărui nou model, din perspectiva clienților, iar rezultatele se concretizează în modificări și optimizări implementate pe noile modele aflate în stadiul de dezvoltare. Pentru a dezvolta noi tehnologii și a face teste cât mai complexe pentru noile idei conceptuale, Chevrolet a pătruns și în lumea motorsportului, ajungând chiar să domine copios Campionatul Mondial de Turisme (WTCC), cu modelul Cruze.

Chevrolet

De altfel Cruze a însemnat un punct esențial de plecare pentru noua identitate a mărcii. Succesul de care s-a bucurat a reprezentat certitudinea că Chevrolet înțelege din ce în ce mai bine dorințele șinevoile consumatorilor și că are soluțiile viabile să le vină în întâmpinare.

Chevrolet – planuri mari pentru multe segmente ale pieții

După Cruze a venit rândul lui Orlando să-și lase amprenta pe piață. Un monovolum atractiv, cu șapte locuri veritabile, cu o calitate peste medie a materialelor folosite și a finisajelor, dar cel mai important, cu un preț imbatabil, care a produs rumoare printre concurenții direcți. În aceeași tendință se înscrie și face lift-ul primit de Captiva, în vreme ce Spark reprezintă una dintre cele mai interesante oferte din clasa mini, mai ales în România. Următorul pariu pentru Chevrolet se numește Aveo.

Noua generație este beneficiara directă a tuturor progreselor de care aminteam, iar prețul este un atu în plus. Ambiția producătorului se va traduce cu siguranță printr-un succes binemeritat în clasa mică, bastion important în actualul context economic mondial.

Chevrolet

Adaugati comentariu