Chevrolet Silverado recuperat dintr-un container scufundat la 120 metri

După ce au stat aproape doi ani pe fundul mării lângă coasta australiană, două exemplare Chevrolet Silverado au fost recuperate dintr-un container.

Mai multe containere au căzut în mare acum doi ani în timpul unei furtuni. Acestea au fost pierdute de nava YM Efficiency în luna iunie 2018 lângă coasta continentului australian. Furtuna prin care a trecut nava cargo a fost atât de violentă încât 81 de containere au fost măturate de pe punte și pierdute în mare.

Unul dintre containerele scufundate la 120 metri conținea două exemplare Chevrolet Silverado 2500 importate din Statele Unite ale Americii. Destinatarul era firma Performax din Queensland, Australia, specializată în automobile americane.

Containerul ce adăpostea cele două exemplare Chevrolet a fost deteriorat serios, iar cele două mașini au fost distruse complet. Mașinile au fost recuperate de AMSA (Australian Maritime Salvage Authority) în cadrul unei campanii de recuperare și curățare. Au fost recuperate și alte containere ce conțineau anvelope și mobilă.

Un caz similar a existat și în România acum 10 ani, când un Mercedes-Benz GL a fost recuperat din lacul de acumulare de la barajul Paltinu. Aceasta a fost recuperată de ISU Prahova, fiind cel mai probabil furată și abandonată în lac de către hoți.

SUV-ul german a fost observat când nivelul apei în lacul de acumulare a scăzut semnificativ.

via ams

Adaugati comentariu