Advertisement

Game Over! Chuck Norris este noul ambasador Fiat Professional

Chuck Norris, actorul devenit o adevărată legendă urbană, este noul ambasador de imagine Fiat Professional, divizie a FCA.

Starul filmelor de acțiune din anii 80 și 90 se alătură noii campanii de promovare a brandului de vehicule utilitare Fiat, așteptată să debuteze luna viitoare. Norris va fi acompaniat doar de modelele Fiat Professional în viitoarele spoturi.

Alegerea lui Chuck Norris nu este deloc întâmplătoare, actorul american în vârstă de 77 ani fiind subiectul a mii de anecdote ce îl portretizează drept un supererou, 100% indestructibil, capabil să învingă tornade sau să trimită pe cineva în spațiu cu o simplă lovitură.

Fiat Professional vrea ca asocierea dintre vehiculele utilitare produse de companie și, aparent, simbolul puterii absolute, Chuck Norris, să sublinieze rezistența și fiabilitatea specifice brandului.

“Chuck Norris este însăși personificarea valorilor pe care le promovează și Fiat Professional: forță, fiabilitate, competență, determinare”, anunță oficialii companiei.

Găsești AICI cele mai tari bancuri cu Chuck Norris.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top